Τo SETE Training συνεχίζει τον τρίτο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα. Ρόδος, Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κως, Χανιά είναι μερικές από τις πόλεις που θα υλοποιηθούν οι στοχευμένες δράσεις.
Μέσω της διαδικασίας ανάλυσης εκπαιδευτικών αναγκών, στην οποία συμμετέχουν επιχειρηματίες του τουρισμού, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές, διοργανώνονται στοχευμένα σεμινάρια που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και γνώσεων για τον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού & της φιλοξενίας.
Οι θεματολογίες θα καλύψουν μια σειρά τεχνικών σεμιναρίων, όπως σεμινάρια γαστρονομίας, masterclass ψηφιακού marketing, καθώς και μια πληθώρα σεμιναρίων διοίκησης & λειτουργικής διαχείρισης, όπως εξυπηρέτηση πελατών, λιτή διαχείριση διαδικασιών, διαχείριση παράπονων, budgeting & cost control κ.α.
Το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ καλύπτει έως το 70% του κόστους των σεμιναρίων του SETΕ Training, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο σε εργαζόμενους πρώτης γραμμής, προϊστάμενους τμημάτων, διευθυντές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απόλυτα στοχευμένα προγράμματα, που θα τους αναπτύξουν σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο και θα προσφέρουν στις επιχειρήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα τις κάνει να ξεχωρίσουν.
Κλείστε θέση σε ένα σεμινάριο SETE Training στην παρακάτω ιστοσελίδα:https://www.eventora.com/en/Organizer/Sete_Training

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments