Το Taste of Loutraki- The Corinthian Food Festival, ένα φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή το κοινό με την τοπική γαστρονομία, διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το τριήμερο 16 με 18 Ιουνίου .
Στο Λουτράκι, στην Περαχώρα και στους Αγίους Θεοδώρους περισσότερες από 40 επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχεία, κορυφαίοι σεφ, sommelier οίνου καθώς και παραγωγοί τοπικών προϊόντων, σας προσκαλούν να γνωρίσετε, να γευτείτε και να απολαύσετε τα προϊόντα της Κορινθιακής γης!!
Θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τυφλή γευσιγνωσία νερού αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου , καθώς και live cooking από τους τοπικούς σεφ και wine pairing από εξειδικευμένους sommelier κρασιού!!
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και οινογευσίας ανοιχτές για το κοινό.
Το Taste of Loutraki- The Corinthian Food Festival γίνεται πλέον ετήσιος θεσμός, προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή και εντάσσοντας τις ημερομηνίες του Γαστρονομικού Φεστιβάλ στα προγράμματα τουριστικών πακέτων αλλά και μεμονωμένων ταξιδιωτών
Το Γαστρονομικό Φεστιβάλ αποτελεί συνδιοργάνωση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου «Ο Ξένιος Ζευς» και του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ενώ ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η υλοποίηση είχε ανατεθεί στην εταιρεία Τουριστικού marketing Respond on Demand.
Το πλήρες πρόγραμμα του Taste of Loutraki και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του (https://tasteofloutraki.gr/).

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments