Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Με ένα καταπληκτικό δείπνο στο φιλόξενο Onoma Hotel, ξεκίνησε το τετραήμερο fam trip Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων σε Θεσσαλονίκη και Πιερία.
Είναι η συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο με την δράση «Διπλωματία των Προορισμών» που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι. Την οργάνωσε η εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ και προώθησης Wise Ram του Σπύρου Πέγκα και σ΄αυτήν μετείχαν εκπρόσωποι φορέων και τουριστικών επιχειρήσεων από τη Θεσσαλονίκη και την Πιερία.
Καθώς αυτές οι προωθητικές προσπάθειες θα πρέπει να έχουν συνέχεια και συνέπεια για να είναι αποτελεσματικές, Ρουμάνοι τουριστικοί πράκτορες που βρέθηκαν στην εκδήλωση της Διπλωματίας στο Βουκουρέστι, επισκέπτονται την Θεσσαλονίκη και την Πιερία για να τις γνωρίσουν από κοντά.
Η ρουμανική τουριστική αγορά είναι από τις σημαντικότερες για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, και οι προσπάθειες για την προσέλκυση περισσότερων Ρουμάνων τουριστών έχουν ιδιαίτερη σημασία.
Στο τετραήμερο fam trip, οι Ρουμάνοι τουριστικοί πράκτορες θα ξεναγηθούν σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη, θα επισκεφτούν αρχαιολογικούς χώρους, θα περπατήσουν στον Όλυμπο, θα κάνουν shopping στη Θεσσαλονίκη και θα επισκεφτούν ξενοδοχεία με τα οποία είχαν έρθει σε επαφή στην εκδήλωση στο Βουκουρέστι.
Στο Onoma Hotel τους Ρουμάνους τουριστικούς πράκτορες υποδέχθηκε η Χριστίνα Καρτάλη. Μετά την ξενάγηση στο ξενοδοχείου όλοι τους απόλαυσαν ένα υπέροχο δείπνο με street & comfort food δημιουργίες του σεφ Νίκου Στεφανίδη, στο Good Mood Food εστιατόριο στο ισόγειου του Onoma Hotel.
Το fam trip των Ρουμάνων διοργανώνει η Wise Ram σε συνεργασία με την Aegean.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments