Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από την Ρόδο για τη Βιέννη, οι δημοσιογράφοι εκπρόσωποι των σημαντικότερων Μέσων Ενημέρωσης της Αυστρίας που επισκέφτηκαν τη Ρόδο και τη Σύμη, στα πλαίσια ενός ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου, το Δήμο Σύμης και τη στήριξη της Austrian Airlines.
Το νησί των ιπποτών, συμπεριλαμβάνεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς των Αυστριακών, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά στοιχεία του αεροδρομίου της Ρόδου. H Αυστρία τοποθετείται στην 6η θέση και αναλογικά του πληθυσμού της στην πρώτη θέση ως χώρα προέλευσης τουριστών στο νησί.
Η Αυστρία μέσω των Αυστριακών Αερογραμμών συνδέεται με 18 ελληνικούς προορισμούς και η Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας επιδιώκει την επέκταση του προγράμματος και σε άλλους «άγνωστους» για το ευρύ κοινό νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς.
Η μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, το παλάτι των Ιπποτών, η Καλλιθέα, η Λίνδος, αλλά και παραδοσιακά χωριά- όπως ο Απόλλωνας ήταν μερικοί από τους σταθμούς του ταξιδιού.
Μια εξαίσια και ιδιαίτερη εμπειρία υπήρξε η μονοήμερη επίσκεψη της δημοσιογραφικής ομάδας στη μοναδική Σύμη. Με τη συνοδεία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, οι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν το μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ – Πανορμίτη και θαύμασαν τη χαρακτηριστική νεοκλασική αρχιτεκτονική του νησιού.
Η Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας επιδιώκει την περαιτέρω ανάδειξη νησιών τα οποία γειτνιάζουν με brand προορισμούς όπως η Ρόδος, που διαθέτουν διεθνή αεροδρόμια. Η προβολή των γειτονικών νησιών αποτελούν προστιθέμενη αξία και αναδεικνύουν το εξαιρετικό πλεονέκτημα της χώρας μας για Island hopping.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments