Αν θέλετε να εργαστείτε στον τουρισμό δεν έχετε παρά να πάτε σε οποιοδήποτε τουριστική επιχείρηση και να το ζητήσετε, αρκεί να έχετε δυο ποδιά και δυο χέρια όπως σε απόγνωση δηλώνουν οι εργοδότες του τουρισμού που δεν μπορούν να βρουν εργαζομένους να καλύψουν τις θέσεις εργασίας.
Ωστόσο αν θέλετε κάτι πιο ποιοτικό και πιο κοντά στις απαιτήσεις σας, η νέα καινοτόμα εφαρμογή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για job match ανάμεσα σε εργοδότη και εργαζόμενο θα σας βοηθήσει!
Πλέον ο εργαζόμενος αφού κατεβάσει την εφαρμογή jobmatch από το App Store ή το playstore και ολοκληρώσει το προφίλ του, μπορεί να διαμορφώσει με τη χρήση φίλτρων τις επιλογές του, όπως: τι επαγγέλματα θέλει και μπορεί να κάνει, σε ποιο ωράριο, σε ποια περιοχή σε τί εύρος μισθού.
Ταυτόχρονα οι εργοδότες μπορούν να δημιουργήσουν το επαγγελματικό τους προφίλ και να κάνουν ΑΜΕΣΑ match με τον εργαζόμενο στην θέση εργασίας που έχουν ανοίξει, βάση της περιοχής της επιχείρησης τους, του εύρους μισθού και της αξιολόγησης τους. Όλα αυτά με απλά βήματα για άμεση συνέντευξη τόσο μέσω βιντεοκλήσης όσο και τηλεφωνικά σε λιγότερο από 4 λεπτά!
Πρόκειται για μια καινοτόμα εφαρμογή από την ΔΥΠΑ για τους κλάδους προσωρινής αλλά και μόνιμης εργασίας για εστίαση και τουρισμό!

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments