Εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά δράσεων προβολής στο εξωτερικό με τίτλο Connect on Tour, το Thessaloniki Convention Bureau σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, διοργάνωσαν εκδήλωση για την προώθηση της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής με παρουσιάσεις προορισμών και Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων της Ισραηλινής τουριστικής αγοράς.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau Γιάννη Ασλάνης, «Μετά τη μεγάλη επιτυχία του CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki, που εξελίσσεται σε ετήσιο θεσμό, θελήσαμε με τη σειρά δράσεων Connect on Tour, να κάνουμε ένα επόμενο βήμα για την αποτελεσματικότερη και πιο δυναμική προώθηση του προορισμού μας και των τουριστικών μας προϊόντων και υπηρεσιών. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για τη θερμή υποδοχή και συμμετοχή των επιχειρήσεων της περιοχής και επιπροσθέτως για την διάθεσή τους να επενδύσουν σε πολυδιάστατες δράσεις και στρατηγικές που δεν έχουν βραχυχρόνιο χαρακτήρα, αλλά χτίζουν σταδιακά και με συνέπεια το branding του προορισμού και των τουριστικών προϊόντων του».
To Thessaloniki Convention Bureau συνόδευσαν στο Tel Aviv 21 εκπρόσωποι ξενοδοχείων, χώρων εκδηλώσεων, DMC, τουριστικών πρακτορείων και άλλων επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Με αλφαβητική σειρά συμμετείχαν: Acrotel hotels & villas, Agora Modiano – Fais Group, Amfipoli travel, Anatolia Hospitality, Astir Club, Business Travel ,Golden Star Hotel, Grand Hotel Palace, Hellenic Island Services, Hyatt Regency Thessaloniki, Makedonia Palace, Mazi Travel, Meli Tours, Porto Carras, Porto Palace Hotel Thessaloniki, Sani/Ikos Group, The Met Hotel, Thessaloniki Olympic Museum, TIF Helexpo, Tor Hotel Group και Vanoro Hotel.
Ξεκινώντας με σύντομες, εισαγωγικές παρουσιάσεις της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι 28 προσκεκλημένοι Ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στον προορισμό και είχαν αμέσως μετά την ευκαιρία να συζητήσουν σε προκαθορισμένες συναντήσεις με τους συμμετέχοντες και να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασιών.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Τελ Αβίβ, Κυριάκος Λουκάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αλέξανδρος Θάνος και ο Πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau, Γιάννης Ασλάνης.
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τις εκδηλώσεις Connect on Tour, που σχεδίασε και πραγματοποιεί το Thessaloniki Convention Bureau σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού. Μια πολύ σημαντική δράση για τους επαγγελματίες της περιοχής, που σε ένα ημερήσιο event πραγματοποιούν επαγγελματικές συναντήσεις με επιλεγμένους buyers. Τα Connect on Tour προβάλλουν την περιοχή και τα χαρακτηριστικά της και βοηθούν στην ανάπτυξη επαγγελματικών επαφών για μελλοντικές συνεργασίες, γιατί ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες για προβολή και ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος.
Το Thessaloniki Convention Bureau έχει σχεδιάσει ένα πλάνο ενεργειών για το 2023, στο οποίο προγραμματίζονται το CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event στη Θεσσαλονίκη, 2 με 4 Απριλίου 2023 και 3 εκδηλώσεις Connect on Tour στο εξωτερικό σε σημαντικές, για τα συμφέροντα του προορισμού, πόλεις και περιοχές. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην αρχή του 2023.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments