Με μια εκδήλωση γεμάτη Ελλάδα, ξεκίνησε στην Costa Navarino στη Μεσσηνία, το 12ο Aegean Airlines Pro-Am. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα στο είδος του τουρνουά γκολφ στην Ευρώπη, που μεταξύ άλλων αναδεικνύει, προβάλει και προωθεί τη χώρα μας ως γκολφικό τουριστικό προορισμό.

Λόγω του άστατου καιρού, η εναρκτήρια εκδήλωση του τουρνουά έγινε φέτος σε εσωτερικό χώρο και τους 240 γκόλφερ από 16 χώρες του κόσμου καλωσόρισε ο πρόεδρος της Aegean Airlines Θόδωρος Βασιλάκης, ο οποίος είναι επίσης ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Βασιλάκης, αναφέρθηκε στην Aegean και τα επιτεύγματα της αλλά και στους εργαζόμενους της εταιρείας οι οποίοι όπως είπε “αποτελούν όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια”. “Χάρη σ’ αυτή την οικογένεια μεγαλώνουμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας και σχεδιάζουμε ακόμη περισσότερους” είπε ο πρόεδρος της Aegeasn και συμπλήρωσε, “όσο ψηλά και να φτάσουμε δεν ξεχνάμε την βάση μας που είναι η Ελλάδα και το χρέος μας να την βοηθήσουμε να αναπτύξει την οικονομία και τον τουρισμό της”. Ο κ. Βασιλάκης έκανε επίσης ειδική αναφορά στην οικογένεια Κωνσταντακόπουλου, δημιουργός της Costa Nacarino και όπως είπε “οι δυο οικογένειες είναι πλέον σαν μια οικογένεια καθώς έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα”.

Όπως προαναφέραμε η χθεσινή βραδιά ήταν γεμάτη Ελλάδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της, από μεγάλες οθόνες προβάλλονταν εικόνες Ελλάδας συνοδεία ελληνικής μουσικής. Οι μπουφέδες ήταν γεμάτοι από ελληνικά παραδοσιακά φαγητά απ’ όλη την Ελλάδα ενώ στο τέλος της εκδήλωσης χορευτικό συγκρότημα χόρεψε ελληνικούς λαϊκούς χορούς ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους, οι οποίοι όπως προαναφέραμε προέρχονταν από 16 χώρες.

Το αγωνιστικό μέρος του 12ο Aegean Airlines Pro-Am ξεκίνησε σήμερα το πρωί. Παρά τον άστατο καιρό, οι 240 γκόλφερ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ δεν λείπουν τα επαινετικά σχόλια για τα δυο γήπεδα γκολφ και γενικότερα για τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino.
#AegeanProAm

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments