Με όχημα τον τουρισμό εμπειριών, το πρωτογενές εντυπωσιακό περιεχόμενο και θέτοντας στο επίκεντρο τον ταξιδιώτη το ανανεωμένο Discovergreece.com κατέκτησε την Platinum διάκριση στην ενότητα Digital Tourism των φετινών Tourism Awards.
Έχοντας πραγματοποιήσει το λανσάρισμα του τον Απρίλιο του 2020, το Discovergreece.com έδωσε μια νέα προοπτική στον τρόπο προβολή της Ελλάδας. Η immersive εμπειρία που προσφέρει μέσα από το inspirational story telling, το υψηλής αισθητικής πρωτότυπο περιεχόμενο και τη σύγχρονη και ποικίλη μορφή άρθρων, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να περιηγηθεί εικονικά στην Ελλάδα και να φανταστεί τον εαυτό του να ζει εμπειρίες, να επισκέπτεται αξιοθέατα και να γνωρίζει το ελληνικό τουριστικό προϊόν με έναν νέο, πιο προσιτό και travel τρόπο.
«To Discovergreece.com σταθερά και με συνέπεια χτίζει την εικόνα της Ελλάδας, δίνει μεγάλη έμφαση στην αισθητική, ακολουθεί τις επιταγές της εποχής για τον τουρισμό των εμπειριών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και λειτουργεί ως ένα κοινό σημείο συνάντησης των ταξιδιωτών και της ελληνικής τουριστικής αγοράς. Αυτή είναι η στρατηγική που έχουμε επιλέξει για την ταξιδιωτική μας πλατφόρμα και σε αυτή τη βάση θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, με το ίδιο πάθος και αγάπη. Η νέα αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα σκληρής και πολύμηνης δουλειάς. Αλλά αποτελεί και το επιστέγασμα της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο έργο μας, για μια ακόμα φορά οι Χορηγοί μας, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μας στην Wedia που έκαναν πράξη το όραμα μας για την προβολή του ελληνικού τουρισμού.» δήλωσε η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments