Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την τουριστική προοπτική της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης στην αγγλική αγορά, θα πραγματοποιηθεί αύριο σε ξενοδοχείο της Ποτίδαιας.
Σ΄αυτήν θα παραβρεθούν ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2 Holidays και της αεροπορικής εταιρείας Jet2.com, o Steve Heapy με τα στελέχη του, προκειμένου να ενημερώσουν ξενοδόχους και εκπροσώπους τοπικών φορέων για τα σχέδια της εταιρείας για την επόμενη τουριστική περίοδο. Η παρουσία τους στη Χαλκιδική, δείχνει πως η Jet2 Holidays βλέπει όλο και πιο σοβαρά τον προορισμό.
Από το 2017 η Χαλκιδική και η Θεσσαλονίκη μπήκαν στα προγράμματα της Jet2 Holidays που είναι ένας από τους μεγαλύτερους tour operator της Βρετανίας, με δική του αεροπορική εταιρεία και αυτός που στέλνει τους περισσότερους βρετανούς τουρίστες σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Το φετινό καλοκαίρι δρομολόγησε εφτά πτήσεις την εβδομάδα από βρετανικές πόλεις προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Τρεις από αυτές συνεχίζουν μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.
Στη Χαλκιδική επανεμφανίστηκαν Άγγλοι τουρίστες που είχαν έρθει πριν από 20 χρόνια, όταν η Χαλκιδική ήταν αγαπημένος τους προορισμός, πριν τους «διώξει» σταδιακά.
Την αυριανή εκδήλωση διοργανώνει το τουριστικό γραφείο Dolphins of Greece, που εξυπηρετεί τους τουρίστες της Jet2 Holidays σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Σκιάθο και Σκόπελο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments