Στο τουριστικό workshop “Greek Tourism Workshop”, που διοργανώθηκε την Πέμπτη στη Βαρσοβία με πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την προβολή των θεματικών μορφών τουρισμού της περιοχής.
Στο συγκεκριμένο εργαστήριο (workshop), στο οποίο παραβρέθηκε και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Πολωνία Μιχάλης Δαρατζίκης, πραγματοποιήθηκαν b2b συναντήσεις με tour operators και δημοσιογράφους οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για νέους θεματικούς προορισμούς, εκτός από τους ήδη γνωστούς και δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές. Τα πολλά και διαφορετικά θεματικά προϊόντα που προσφέρει η Κεντρική Μακεδονία προβλήθηκαν μέσα από το σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της νέας τουριστικής της καμπάνιας. Η γαστρονομία, οι φυσικές ομορφιές και ο πολιτισμός της περιοχής, που παρουσιάστηκαν μέσα από τις συναντήσεις και τα μέσα προβολής της ΠΚΜ, εντυπωσίασαν τους εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Πολωνίας.
“Η ολοένα αυξανόμενη άφιξη επισκεπτών από την Πολωνία, χρόνο με το χρόνο και μέσω του οδικού άξονα, μας ωθεί στο να προσεγγίζουμε την πολωνική αγορά με κάθε ευκαιρία, τόσο για να διατηρήσουμε την προτίμησή τους στις παραλίες μας όσο και για να παρουσιάσουμε στους Πολωνούς τουρίστες τα θεματικά τουριστικά μονοπάτια της Περιφέρειας μας, που έως σήμερα τους ήταν λιγότερο γνωστά, με στόχο να επισκέπτονται τη χώρα μας κατά τη διάρκεια όλου του έτους’’ δήλωσε σχετικά ο Τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments