Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani/Ikos, στο πλαίσιο της στελέχωσης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ikos Aria στην Κω, διοργανώνει «Ημέρα Καριέρας», την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στην κοινότητα της Καρδάμαινας, καλώντας όσους ενδιαφέρονται, να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους της Μεσογείου. Ο Όμιλος Sani/Ikos λειτουργεί επτά ιδιόκτητα θέρετρα Ikos στην Ελλάδα και την Ισπανία, ενώ σχεδιάζει την επέκτασή του και σε άλλους μεσογειακούς προορισμούς.
Οι ανάγκες στελέχωσης του Ikos Aria αφορούν σε θέσεις υποδοχής, μάγειρα και βοηθού μάγειρα, bartender, σερβιτόρου, οροφοκομίας, καθαριότητας στην κουζίνα, κηπουρού, και αποθηκάριου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση συμπληρώνοντας την online φόρμα ή να προσέλθουν απευθείας στις 6/3 στην αίθουσα του κοινοτικού κτιρίου Καρδάμαινας, μεταξύ 11:00-15:00 για μία πρώτη συνέντευξη γνωριμίας. (online φόρμα https://forms.gle/gncPC28fxVgL8sWJ9)

Ημέρα Καριέρας Ikos Aria, Καρδάμαινα: Αναλυτικό πρόγραμμα…

11:00-13:00 Προσέλευση συμμετεχόντων και δυνατότητα διεξαγωγής συνεντεύξεων
13:00-14:00 Παρουσίαση του Ikos Aria και των προοπτικών ανάπτυξης σε έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους της Μεσογείου, από τα στελέχη του ξενοδοχείου
14:00-15:00 Δυνατότητα διεξαγωγής συνεντεύξεων και συζήτηση με τους
υποψήφιους για εργασία στο Ikos Aria
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου Sani/Ikos:
Τηλ. +30 231 440 0841
Email: Careers@saniikos.com

Ημέρα καριέρας του Ομίλου Μήτση στην Πάτρα…
Στο μεταξύ η Workathlon διοργανώνει ημέρα καριέρας στην Πάτρα για λογαριασμό του ομίλου ξενοδοχείων Μήτση.
Θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στo My Way Hotel & Events για άμεσες προσλήψεις στα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Καμμένα Βούρλα, Αθήνα και Σαντορίνη!
Αναζητούνται στελέχη για να καλύψουν τις θέσεις στη διοίκηση των τμημάτων του ξενοδοχείου, την υποδοχή, το service, την κουζίνα, τα σπα και πολλά άλλα!
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ:
https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-tourismou-workathlon-patra-2024/Order?ttId=127034&ttQuantity=1&r=customer_io&utm_campaign=Mitsis%20-%20Tourism%20Career%20Days%202024%20Thess&utm_content=Email%201&utm_medium=email_action&utm_source=customer.io&fbclid=IwAR2BhiOIroo-jFNKo9Y0CzYCNn1M39W03Vk_2sMiEzAK4Ma6KVL7YFqXDpg

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments