Μετά από ένα περίπου μήνα, ολοκληρώνονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη της γυρίσματα της αμερικανικής κινηματογραφικής ταινίας «The Enforcer», στην οποία πρωταγωνιστεί ο διάσημος Αντόνιο Μπαντέρας.

Τα τελευταία  γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Μηχανιώνα και στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων στην Περαία. Από αύριο τα μαζεύουν και φεύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παραγωγοί έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των γυρισμάτων και την βοήθεια που είχαν από  τις αρχές. Το ίδιο και από το  Film Office  της Περιφέρειας, που έκανε τα πάντα για να φέρει την παραγωγή στη Θεσσαλονίκη και να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα.

Καθώς όλα πήγαν καλά, ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες κρούσεις  για δεύτερη παραγωγή αυτή τη φορά μεγαλύτερου μπάτζετ.  Υπολογίζεται  πως η συγκεκριμένη παραγωγή που ολοκληρώνεται σήμερα άφησε στην οικονομία της πόλης 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

Συνήθως όλες οι παραγωγές ολοκληρώνονται με ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο παίρνουν μέρος αυτοί που συμμετείχαν (τεχνικοί προσωπικό, ηθοποιοί κλπ). Αυτό είναι προγραμματισμένο για αύριο ωστόσο ίσως ο καύσωνας το ματαιώσει…

 

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments