Στα πλαίσια της νέας καμπάνιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την τουριστική προβολή και προώθηση των εφτά νομών της Περιφέρειας με μότο «Do Something GREAT», δημιουργήθηκε μια νέα ιστοσελίδα που απαντά στο  https://visit-centralmacedonia.gr/el-gr/DO-SOMETHING-GREAT/lang/el?fbclid=IwAR0XAv_Hn8zUs0rSmvN3d83q21NmNjmz1t0IrCrWW7fD4rQkItrPmsRhynE
Σ΄ αυτήν, ο επισκέπτης μπορεί να βρει εξαιρετικά χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες, είτε για να οργανώσει ένα ταξίδι σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, είτε απλά να θαυμάσει την περιοχή μέσα από οπτικοακουστικό υλικό. Μπορεί ακόμη να ανεβάσει τις δικές του εντυπώσεις και φωτογραφίες από το ταξίδι του στην περιοχή. Εκεί μπορεί να βρει και τέσσερις εφαρμογές για φορητές συσκευές, που του δείχνουν αξιοθέατα της Κεντρικής Μακεδονίας σε συνθήκες επαυξημένης πραγματικότητας.
Ωστόσο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι και ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους επαγγελματίες του τουρισμού, καθώς μπορούν να αντλήσουν χρήσιμα στοιχεία για την τουριστική κίνηση της περιοχής. Αυτό γίνεται μέσα από την επιλογή «παρατηρητήριο τουριστικού προϊόντος» που αντλεί επικαιροποιημένες πληροφορίες από διάφορες υπηρεσίες.
Η επίσημη παρουσίαση της ιστοσελίδας έγινε σε εκδήλωση (φώτο) που οργάνωσαν πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής το Thessaloniki Convention Bureau, το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Φράπορτ, προκειμένου να ενημερώσουν για τα σχέδια τους για την τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments