Όλα είναι έτοιμα για να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού “Patmos Revelation”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ιερό νησί μεταξύ 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου. Βασικός σκοπός του Δήμου Πάτμου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η προσέκλυση περισσότερων και πιο εναλλακτικών τουριστών, που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση γνωρίζοντας παράλληλα και την σημαντική ιστορία του νησιού!

Οι μέρες πλησιάζουν για το “Patmos Revelation”, που έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και οι εγγραφές συνεχίζονται, καθώς πλήθος αθλητών από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Οι αιτήσεις μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ η παραλαβή αγωνιστικού πακέτου για όλους τους συμμετέχοντες θα γίνεται την Πέμπτη (29/6), την Παρασκευή (30/6) και το Σάββατο (1/7), από τις 09.00-21.00, στο Πνευματικό Κέντρο Πάτμου, «Πάτμιον». Στον παρακάτω σύνδεσμό που ακολουθεί μπορείτε να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας: http://activemedia.com.gr/product/patmos-revelation/

Το πρόγραμμα του “Patmos Revelation” περιλαμβάνει την Παρασκευή (30/6), στις 09:00 το πρωί, Kids’ Athletics από τον Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή, Περικλή Ιακωβάκη, στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου Πάτμου.

Το Σάββατο (1/7), στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, στον κόλπο του Γροίκου (απόσταση 1 μιλίου/1,6χλμ).

Την ασφάλεια των αθλητών έχει αναλάβει η Ναυαγοσωστική Σχολή Κατερίνης, Lifeguard Patrol.

Την Κυριακή (2/7), διεξάγονται οι αγώνες τρεξίματος 15χλμ (εκκίνηση 08:15πμ), 5χλμ (εκκίνηση 09:00πμ) που έχουν ως αφετηρία την Σκάλα και 1 χλμ. (εκκίνηση 10:55πμ) που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία για τα παιδιά.

Παρόντες στον αγώνα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης θα είναι αθλητές της εθνικής ομάδας, με επικεφαλής τον πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Αντώνη Φωκαΐδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω link: http://www.patmos-revelation.gr/πρόγραμμα.html

Για τη διευκόλυνση του κόσμου και την πιο άμεση μετάβαση του στο «ιερό» νησί των Δωδεκανήσων, η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει ειδικά δρομολόγια μέσω της Blue Star Ferries, ώστε όσοι παραβρεθούν στο «Patmos Revelation» να έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν με την ασφάλεια και την άνεση της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας της επιβατηγού ναυτιλίας. Με επιπλέον δρομολόγιο την Πέμπτη (29/6) στις 15:00, για την καλύτερη εξυπηρέτησή όλων, η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των συμμετεχόντων-αθλητών, καθώς και έκπτωση 30% στους συνοδούς τους και στα οχήματά τους σε όσους επισκεφτούν την διοργάνωση και το νησί από τις 26 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου.

Παράλληλα, άλλη μία σπουδαία ακτοπλοϊκή εταιρεία, όπως είναι η Dodekanisos Seaways, θα βρεθεί στο πλευρό της διοργάνωσης, προσφέροντας 30% έκπτωση στους συμμετέχοντες. Με δρομολόγια μεταξύ άλλων από και προς Λέρο, Κάλυμνο και Σάμο η εταιρεία θα ενισχύσει την τουριστική κίνηση του νησιού της Πάτμου.

Επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο 5 αστέρων Patmos Aktis Suites & Spa, του ομίλου «Divine Hotels», που βρίσκεται στον κόλπο του Γροίκου και είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας στους συμμετέχοντες και επισκέπτες του νησιού. Επίσης, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα στηρίξει τη διοργάνωση του “Patmos Revelation” προσφέροντας προϊόντα της στους συμμετέχοντες και στους εθελοντές, ενώ η εταιρεία «Βίκος» θα δώσει τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος, να ξεδιψάσουν με το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Η διοργάνωση έχει φροντίσει και για τη διαμονή όσων συμμετάσχουν στο “Patmos Revelation”, καθώς προσφέρονται ελκυστικά πακέτα, για 4 μέρες (3 διανυκτερεύσεις) με μεταφορικά και διαμονή, για 2 άτομα που οι τιμές τους ξεκινούν από 260€.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων σε θέματα δρομολογίων, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και διαμονών η VitaNTravel, το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης, παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση για αθλητές και συνοδούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα:http://vitantravel.gr/

Οι χορηγοί φιλοξενίας που υποστηρίζουν την διοργάνωση είναι οι ακόλουθοι: Patmos Aktis Suites & Spa, Allotina Houses, Skala Hotel Patmos, Onar, Chris Hotel, Alykes Studios, Porto Scoutari, Stefanos Katsaros Studios, Hotel Athina, Hotel Rodon, Villa Zacharo, Grikos Hotel, Hotel Effie.

Επίσημοι Χορηγοί: Blue Star Ferries, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»

Επίσημοι Υποστηρικτές: Patmos Aktis Suites & Spa, Sixt rent a car, ΑΒ Βασιλόπουλος, Dodekanisos Seaways, 1001 flights

Αρωγοί: ΣΕΓΑΣ, IAAF Kids Athletics, T & G Patmos Rentals, Lifeguard Patrol

Χορηγοί Φιλοξενίας: Patmos Aktis Suites & Spa, Allotina Houses, Skala Hotel Patmos, Onar, Chris Hotel, Alykes Studios, Porto Scoutari, Stefanos Katsaros Studios, Hotel Athina, Hotel Rodon, Villa Zacharo, Grikos Hotel, Hotel Effie

Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο: VitaNTravel

Strategic TV Partner: National Geographic

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments