Στην ίδρυση μη κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ “ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» προχώρησαν οι απόφοιτοι του συγκεκριμένου τμήματος.
Διακριτικός τίτλος «Σ.Α. ΔΠΜΣ “ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΑΠΘ». Ο ξενόγλωσσος τίτλος του Συλλόγου είναι «AUTH “MASTER IN TOURISM AND LOCAL DEVELOPMENT” Alumni Association».
Είναι το πρώτο σωματείο αποφοίτων μεταπτυχιακών σπουδών στο πεδίο του Τουρισμού στην Ελλάδα. Η έδρα του είναι στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η ίδρυσή του είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας σύνθεσης και δημιουργίας ενός δικτύου ανθρώπων με ακαδημαϊκές σπουδές στον τουρισμό σε επίπεδο master που προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων (οικονομολόγοι, νομικοί, μηχανικοί, γεωπόνοι, θεολόγοι, εκπαιδευτικοί κ.α.), τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα και που όλοι είναι απόφοιτοι του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού. Βασικός σκοπός είναι η σύνδεσή του με τον τουριστικό κλάδο και η συμμετοχή του σε ενέργειες και δράσεις που αφορούν στην προβολή και προώθηση της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής αυτής, ως τουριστικού προορισμού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι:
Ιωάννα Μυταυτσή – Πρόεδρος
Ευαγγελία Ξυπτερά – Αντιπρόεδρος
Κοσμάς Κανονίδης – Γενικός Γραμματέας
Θεόδωρος Σαϊτιώτης – Ταμίας
Λορέτα Σπάχο – Μέλος
Επίτιμα μέλη είναι :
Στέλλα Κωστοπούλου, Καθηγήτρια Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ & Δ/ντρια του ΔΠΜΣ «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη»
Θέκλα Τσιτσώνη, Καθηγήτρια Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ
Χρήστος Τσιρώνης, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ
Ζαχαρούλα Ανδρεοπούλου, Καθηγήτρια Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ.
Η επικοινωνία με το σύλλογο στο imytafts@theo.auth.gr.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments