Εξαιρετικό ήταν το ενδιαφέρον για τον συνεδριακό τουρισμό (M.I.C.E.) στην Ελλάδα και τις δυνατότητες που προσφέρει η χώρα μας στον τομέα αυτό, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία. Την ίδια στιγμή η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είχαν την τιμητική τους για ταξιδια city break ατην ιστοσελίδα του National Geographic Traveler της Πολωνίας.
Η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Πολωνίας συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Westin Hotel, παρουσία hostedbuyers από την Πολωνία και όλο τον κόσμο οι οποίοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το θεματικό τουριστικό προϊόν M.I.C.E.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν οι δυνατότητες και οι υποδομές που διαθέτει η Ελλάδα για συνέδρια, εκθέσεις, εκδηλώσεις και ταξίδια κινήτρων (incentive) όπως είναι οι γάμοι. Η προσφορά και η ποιότητα του προϊόντος M.I.C.E. της Ελλάδας κερδίζει όλο και περισσότερο τις πολωνικές εταιρίες, οι οποίες εξειδικεύονται κυρίως σε ταξίδια incentive και γάμους.
Η Νικολέττα Νικολοπούλου προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Πολωνίας, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε B2B συναντήσεις καθόλη τη διαρκεια της εκδήλωσης με το stand του ΕΟΤ να είναι συνεχώς απασχολημένο. Το ενδιαφέρον των tour operators, τουριστικών γραφείων, δημοσιογράφων και διάφορων επαγγελματιών του τουρισμού επικεντρώθηκε στην Ελλάδα, ως ιδανικού προορισμού για διοργάνωση εκδηλώσεων M.I.C.E.

#greekend σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της καμπάνιας #greekend, η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας υλοποίησε ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή δύο σημαντικών Πολωνών δημοσιογράφων από το περιοδικό National Geographic της Πολωνίας. Συμμετείχαν ο συντάκτης του περιοδικού National Gegraphic και παρουσιαστής πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού καναλιού TVN κ. Michal Cessanis και ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και φωτογράφος κ. Pawel Rabiej. Σκοπός του ταξιδιού η συγκέντρωση υλικού για την ανάδειξη των δύο πόλεων, ως προορισμών citybreak στην Πολωνία.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι το έντυπο περιοδικό National Geographic Traveler της Πολωνίας κυκλοφόρησε, τον Απρίλιο 2022, με ένα τεύχος 196 σελίδων αφιερωμένο αποκλειστικά στην Ελλάδα με πολλά αναλυτικά άρθρα και φωτογραφίες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments