Ο Σπύρος Πέγκας υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, εγκαινίασε χθες βράδυ το εκλογικό κέντρο της παράταξης του «Θεσσαλονίκη Για Όλους». Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην οδό Τσιμισκή 126.
Ο Σπύρος Πέγκας έχει ήδη δείξει τις ικανότητες και την προσφορά του στην πόλη καθώς ήταν ο αντιδήμαρχος τουρισμού από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της διοίκησης Γιάννη Μπουτάρη. Πήρε τότε τον τουρισμό από τα αζήτητα και τον έκανε το success story της πόλης. Ότι έκανε τουριστικά η πόλη εν πολλοίς οφείλονται σ΄αυτόν και στον Γιάννη Μπουτάρη. Ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετέχει συμβολικά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Θεσσαλονίκη Για Όλους» του Σπύρου Πέγκα στηρίζοντας την προσπάθεια του.
Ο Σπύρος Πέγκας είναι ένας άνθρωπος απλός, καθημερινός, προσιτός, μορφωμένος, πολύγλωσσος και εξωστρεφείς. Υπόσχεται πως θα δουλέψει σκληρά με τους συνεργάτες της για να κάνει τη Θεσσαλονίκη μια πόλη φροντισμένη, λειτουργική, ασφαλή, ευχάριστη για τους κατοίκους της και τους επισκέπτες.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments