Το «Santorini Experience 2016», βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες πριν την υλοποιήση του και το ενδιαφέρον του κόσμου πλέον κορυφώνεται για το σπουδαίο αυτό αθλητικό τριήμερο, δίνοντας ραντεβού στις 7-9 Οκτωβρίου 2016, στη Σαντορίνη!
Με την στήριξη του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και για πρώτη φορά με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού το «Santorini Experience» καταγράφει ήδη ρεκόρ συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πληρότητας στα ξενοδοχειακά καταλύματα που στηρίζουν την διοργάνωση ως χορηγοί φιλοξενίας, το δεύτερο τριήμερο του Οκτωβρίου!
Ο Σπύρος Γιαννιώτης και κορυφαίοι κολυμβητές της Εθνικής ομάδας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης θα βρίσκονται στο «Santorini Experience 2016»!
Ο Αργυρός Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, θα βρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Σαντορίνη και μαζί του θα δώσουν το «παρών» τα σπουδαιότερα ονόματα της Εθνικής μας ομάδας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης. Ανάμεσά τους, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αντώνης Φωκαΐδης, ο Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Γιώργος Αρνιακός και ο Πρωταθλητής Δημήτρης Νέγρης. Κολυμβητικοί σύλλογοι και αθλητές από όλη την Ελλάδα θα παρευρεθούν στη Σαντορίνη με την στήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας που έχει θέσει την διοργάνωση υπό την αιγίδα της, και θα έχει φυσική παρουσία μέσω του προέδρου της Δημήτρη Διαθεσόπουλου.

Η πρόσβαση στο ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων είναι πλέον ακόμα μια εύκολη με την στήριξη της Blue Star Ferries η οποία προσφέρει 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τις ημέρες της διοργάνωσης! Η διαδικασία είναι απλή! Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο Santorini Experience 2016, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν για τις κρατήσεις τους με το πρακτορείο GELASAKIS STC, στον Πειραιά, στο 210 4222440. Η έκπτωση 50% στα εισιτήριά και τα οχήματά τους, ισχύει ΜΟΝΟ αν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, ώστε να μπορέσει η διοργάνωση να ενημερώσει το πρακτορείο. Το κάθε άτομο που έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δικαιούται την ίδια έκπτωση και για 3 επιπλέον άτομα (εφόσον είναι συνοδοί του) ή για 4 άτομα (αν αποτελούν οικογένειά του). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την αναχώρησή τους. Σημαντικό είναι επίσης, να σημειωθεί ότι η έκπτωση παρέχεται αναλόγως διαθεσιμότητας (με βάση την πληρότητα και τα διαθέσιμα εισιτήρια) και ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες της διοργάνωσης.
Το τρέξιμο και η κολύμβηση έχουν την τιμητική τους για ακόμα μια χρονιά στο «Santorini Experience». Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν και να ζήσουν την αδρεναλίνη της Καλντέρας, με την εκκίνηση των διαδρομών των 10χλμ και 15 χλμ να δίνεται στις 08:15 το πρωί και την εκκίνηση των 5 χλμ στις 11:00. Όλες οι διαδρομές ξεκινούν από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία.
Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2019, οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές θα μπορέσουν να νιώσουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ηφαιστείου με την επιβλητική θέα του νησιού μπροστά τους! Η εκκίνηση της μοναδικής κολυμβητικής διαδρομής του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ) του «Santorini Experience», θα γίνει στις 10:00 το πρωί από το ηφαίστειο, με τερματισμό το παλιό λιμάνι των Φηρών.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar