Με στόχο να αναδειχθεί ο open air χαρακτήρας της ζωής στην Αθήνα, η Marketing Greece και o στρατηγικός της εταίρος AEGEAN δημιουργούν το νέο βίντεο της πόλης με τίτλο Open Air Athens και ξεναγούν το ταξιδιωτικό κοινό στις εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει στους υπαίθριους χώρους της πρωτεύουσας, όλη τη διάρκεια του έτους, συναντώντας ανθρώπους ανοικτούς και φιλικούς.
Στο διάρκειας 1:30’’ βίντεο, ο θεατής παρακολουθεί την πρωταγωνίστρια του βίντεο να υποδύεται μια σύγχρονη γυναίκα της πόλης και σκηνοθέτη θεάτρου, η οποία παραχωρεί online συνέντευξη σε μια ταράτσα με φόντο την Ακρόπολη. Και μέσα από ένα ευρηματικό σενάριο προβάλλει τον ανοικτό χαρακτήρα της πόλης και των κατοίκων της, απαντώντας στην ερώτηση «Τι είναι αυτό που την εμπνέει»; Με όχημα την ατμόσφαιρα της πόλης και το ξεχωριστό υπαίθριο αστικό τοπίο, η πρωταγωνίστρια αποτυπώνει το αθηναϊκό lifestyle με παραλληλισμούς και παρουσιάζει το πλήθος των open air εμπειριών που μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει στην πόλη μέσα από τη δική της καθημερινότητα.
Πρωϊνό και καφές στο χέρι από new age φούρνο της γειτονιάς, βόλτα με το ποδήλατο με φόντο open sights της πόλης, χαλαρές στιγμές στη θάλασσα, yoga και χαλάρωση στο πάρκο, μεσημεριανό φαγητό σε πεζόδρομους και βραδινή έξοδος με φίλους. Ένα οδοιπορικό από το σύγχρονο vibe της πόλης στην πολιτιστική της ταυτότητα και από τις στιγμές ατομικής χαλάρωσης στις ατμοσφαιρικές βραδιές με παρέες και φιλική διάθεση.
Δείτε το Open Air Athens video ΕΔΩ:

https://www.youtube.com/watch?v=FeFDC4WbLcY&t=68s

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments