Σήμερα Πέμπτη, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα και παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Κούπκα και της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Μαρίας Καραγιάννη, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αφού πρώτα άκουσε τις εκτιμήσεις, τα προβλήματα και τις προτάσεις των φορέων, παρουσίασε συνοπτικά το «Σχέδιο Ανάκαμψης» του Δήμου Θεσσαλονίκης (recovery plan) και το έθεσε υπόψη των συμμετεχόντων ώστε να υπάρξει δυνατότητα εμπλουτισμού και παραμετροποίησής του.
Σε ό,τι αφορά στον τουρισμό, ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει επεξεργαστεί σχέδιο για την τουριστική προβολή της πόλης με ψηφιακά μέσα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, δίνοντας βαρύτητα στον οδικό τουρισμό και στην Βαλκανική χερσόνησο. Το πλήρες σχέδιο θα παρουσιαστεί μετά τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Τουρισμού που θα καθαρίζει τα πρωτόκολλα ασφαλείας των τουριστικών επιχειρήσεων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments