Το Ambrosia Restaurant του Hyatt Regency Thessaloniki διακρίθηκε για μία ακόμη χρονιά με ένα αστέρι FNL στην κατηγορία Ευρωπαϊκή Κουζίνα, ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.
Ο executive chef Απόστολος Αλτάνης, ο pastry chef Αλέξανδρος Αλεξίου δημιουργούν μενού με ευρωπαϊκό χαρακτήρα αλλά πάντα με έμφαση στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα.
Η Ελληνική γαστρονομία αποτυπώθηκε σε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και βραβεύσεις που έγινε στο πολυτελές Ecali Club. Τα γαστρονομικά βραβεία του FNL έφεραν για δεύτερη χρονιά στο προσκήνιο όλους τους πρωταγωνιστές της ελληνικής εστιατορικής σκηνής.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments