Στο πλαίσιο του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για τον Επαγγελματικό & Συνεδριακό Τουρισμό που διοργάνωσε η HAPCO & DES (Hellenic Association of Professional Congress Organizers & Destination Events Specialists), το ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού συμμετείχε στον διαγωνισμό νέων, με θέμα “Το μέλλον και η μορφή των συνεδρίων και εκδηλώσεων (MICE) στην μετα-COVID εποχή”, με τρεις ομάδες σπουδαστών και σπουδαστριών της ειδικότητας Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού (ΣΔΟΤ). Οι δύο εξ’ αυτών διακρίθηκαν στους τελικούς καταλαμβάνοντας την δεύτερη και τρίτη θέση.
Η ομάδα ( Αρβανίτη Ισμήνη, Τσακαγιάννης Δημήτρης, Τσεπέλε Στεφανία-Δέσποινα, Χατζή Γεωργία Αλεξάντροβα Τίνα, Ματλά Αικατερίνη) που διακρίθηκε στην δεύτερη θέση, παρουσίασε στην Αγγλική την εργασία τους με θέμα «Mutuality, Innovation, Connectivity, Ecology – MICE».
Η ομάδα ( Νικολάου Δημήτρης, Ανδρεάδου Αναστασία, Σαμαρά Βασιλεία, Ταχτσίδου Άννα, Χονδροματίδης Τάσος, Χρυσοχοϊδης Χρήστος) που κατέλαβε την τρίτη θέση, παρουσίασε την εργασία με θέμα «PHYGITAL εκδηλώσεις ως νέο Μοντέλο MICE».

Η τελική κατάταξη προέκυψε έπειτα από ψηφοφορία των παρευρισκόμενων συνέδρων.

Οι φετινές διακρίσεις των σπουδαστών & σπουδαστριών του ΙΕΚ Τουρισμού, όπως και οι προγενέστερες, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει το ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments