Στο πλαίσιο συνεισφοράς της Google στην πρωτοβουλία #greecefromhome του Υπουργείου Τουρισμού, και προκειμένου να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις του τουρισμού, προσφέρεται η δυνατότητα εκμάθησης ψηφιακών δεξιοτήτων από το σπίτι μέσω του προγράμματος Grow Greek Tourism Online .

Σε καθημερινή βάση παρέχεται μια σειρά δωρεάν διαδικτυακών ομαδικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον κλάδο του τουρισμού. Τα σεμινάρια καλύπτουν μια πληθώρα θεμάτων, από το πώς να δημιουργήσετε ένα πλάνο ψηφιακού μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας, μέχρι το πώς να εργαστείτε εξ αποστάσεως και πολλά άλλα.  Συγκεκριμένα, προσφέρονται οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

–          Βασικές αρχές του ψηφιακού μάρκετινγκ.

–          Πώς να δημιουργήσετε ένα πλάνο ψηφιακού μάρκετινγκ.

–          Πώς να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα.

–          10 εργαλεία για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας εξ αποστάσεως.

–          Πώς να δημιουργήσετε τη διαδικτυακή σας επιχείρηση.

Επιπλέον, διατίθεται η δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν κατ’ ιδίαν διαδικτυακής συνάντησης απευθείας με έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Google, ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί να λάβει προσωποποιημένες συμβουλές για την ψηφιακή της παρουσία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHpEFRpFfUkBAcW7Ggfp4VvGIdOGzGSHktq7GoDTkCDVYb_g/viewform

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία εκμάθησης και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα g.co/greektourism/seminarsfromhome.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments