Μια απαστράπτουσα Ferrari θα κάνει την εμφάνιση της στη Χαλκίδα μεθαύριο Πέμπτη. Στα πλαίσια του προγράμματος “ΧΑΛΚΙΔΑ – RED & SAFE RESTART” η F8 TRIBUTO, ένα από τα τελευταία μοντέλα της Ferrari θα επισκεφτεί τα αξιοθέατα της Χαλκίδας για την εναλλακτική προώθηση και προβολή της πόλης διεθνώς ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.
Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί 3-5 Ιουνίου. Οι περιοχές και τα αξιοθέατα της πόλης θα φωτογραφηθούν και θα κινηματογραφηθούν μαζί με τη Ferrari και θα αποτελέσουν μέρος ενός βίντεο που θα ετοιμαστεί στο τέλος του ταξιδιού για να προβληθεί στα social media.
Την Ferrari θα οδηγεί ο Fabio Barone, κάτοχος τριών παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας και πρόεδρος του μεγαλύτερου Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «Passione Rossa».

Η FERRARI «F8 TRIBUTO» αντιπροσωπεύει την υψηλότερη έκφραση της κλασικής διθέσιας berlinetta. Πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο στο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο 2019. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με μοναδικά χαρακτηριστικά και, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι φόρος τιμής στον πιο ισχυρό κινητήρα V8 που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η FERRARI. Κέρδισε τα έτη 2019-2020, στα “SPORT AUTO AWARDS”, τον διαγωνισμό που προωθεί το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό σπορ αυτοκινήτων «Sport Auto», καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ως το καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο στην κατηγορία «Coupé» κάτω των 500.000 ευρώ.
Το απόγευμα της Παρασκευής 4 Ιουνίου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας η F8 TRIBUTO θα σταθμεύσει για λίγες ώρες επί του πεζόδρομου της παραλίας της Χαλκίδας (οδού Βουδούρη).

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments