Ο Οίκος Μεταξά παρουσιάζει το METAXA LIKNON, το «Σπίτι» του στη Σάμο. Χτισμένο στην καρδιά ενός αιωνόβιου, βιολογικού αμπελώνα, το LIKNON τιμά τον τόπο όπου συμβολικά γεννιέται το ΜΕΤΑΧΑ και αναδεικνύει το πιο πολύτιμο συστατικό του: το γλυκό Μοσχάτο κρασί που προέρχεται από τους ορεινούς αμπελώνες της Σάμου. Εδώ, από την Άνοιξη έως το Φθινόπωρο, οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν εμπειρίες γευσιγνωσίας των πιο εμβληματικών προϊόντων METAXA, και να μάθουν για την ιστορία και τον τρόπο παρασκευής του αυθεντικού Ελληνικού ποτού. Βυθισμένοι στην καταπράσινη φύση με θέα στο Αιγαίο, οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να περιηγηθούν στα κτήρια του συνθέτουν το LIKNON, το οποίο έχει ήδη λάβει εννέα σημαντικά αρχιτεκτονικά βραβεία.

Οι ξεναγήσεις, οργανωμένες για μικρές ομάδες, αποκαλύπτουν διαδοχικά μερικά από τα μυστικά του ΜΕΤΑΧΑ.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν μία από τις παρακάτω εμπειρίες με κράτηση στο website :
• METAXA “Stars” Tour – διάρκεια 60’, περιήγηση στους αμπελώνες, στο κελάρι και γευστική δοκιμή
• METAXA “Signature” Tour – διάρκεια 90′ την ώρα του ηλιοβασιλέματος, περιήγηση στους αμπελώνες και στο κελάρι και γευστική δοκιμή των πιο premium προϊόντων ΜΕΤΑΧΑ με συνοδεία εδεσμάτων
• Private Events – μοναδικές εταιρικές εκδηλώσεις ή ιδιωτικές εκδηλώσεις κατόπιν συνεννόησης.
Το METAXA LIKNON είναι ανοιχτό στο κοινό από 17 Μαΐου μέχρι 12 Οκτωβρίου 2024. Θα λειτουργεί από Τρίτη έως Σάββατο. Οι ξεναγήσεις γίνονται στα αγγλικά εκτός από κάθε Τρίτη που θα είναι διαθέσιμες και στα ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε το METAXA website: https://www.metaxa.com/el-gr/pages/visit-us

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments