Η παράνοια των αντι-covit μέτρων συνεχίζεται. Μειώνεται από δέκα μέρες σε τρεις η υποχρεωτική καραντίνα στην οποία θα πρέπει να μπαίνουν προληπτικά όσοι φτάνουν στη χώρα μας από 18 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Ιανουαρίου 2021. Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανάμεσα σε όλα τα άλλα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Αφού δημιουργήθηκε μια τεράστια αναστάτωση πριν από μέρες ανακοινώνοντας τη δεκαήμερη καραντίνα, κάνοντας τον κόσμο να τρέχει να αλλάξει τα εισιτήρια του (με το ανάλογο κόστος) για να προλάβει τις ημερομηνίες ή να ακυρώνει το ταξίδι του προς την Ελλάδα, τώρα επί της ουσίας παίρνουν το μέτρο πίσω. Θυμίζουμε πως οι περισσότεροι από αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, είναι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και θέλουν να κάνουν Χριστούγεννα με τους δικούς τους.
Όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές στα Omorfa Taxidia, ο κόσμος δεν δυσανασχετεί μόνο με τα μέτρα που επιβάλλονται καθώς πολλά από αυτά δεν έχουν σχέση με την λογική, δυσανασχετεί περισσότερο με τον παράλογο τρόπο με τον οποίο ανακοινώνονται καθώς δημιουργούν μεγάλη αναστάτωση στους πολίτες. Μέτρα που ανακοινώνονται σε δόσεις και μετά κάποια αναιρούνται ή μετριάζονται, έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτούς που τα παίρνουν, εμπιστοσύνη που είναι πολύτιμη σε έναν πόλεμο σαν αυτό που δίνουμε όλοι μας….

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments