Μετά από εφτά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Αθήνα, στην περιοχή του Θησείου, το Hammam Baths ήρθε και στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς και λειτουργεί από την προηγούμενη Δευτέρα. Δεν απευθύνεται μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου αλλά σε όλους, επισκέπτες και κάτοικους της Θεσσαλονίκης. Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου, το Hammam Baths βρίσκεται ακριβώς δεξιά, εκεί που πριν την ανακαίνιση του Μακεδονία Παλλάς, λειτουργούσε το κεντρικό μπαρ.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό ανατολίτικο χαμάμ, μια εντυπωσιακή κατασκευή, που σε βάζει σε έναν άλλο κόσμο αυτό της χαλάρωσης, της ομορφιάς και της ευεξίας. Στο βυζαντινής έμπνευσης χαμάμ με τους θολωτούς μισόφωτους χώρους με τις κρήνες και τους μαρμάρινους πάγκους, οι επισκέπτες προετοιμάζονται για την απόδρασή τους από την καθημερινότητα με αναζωογονητικά ατμόλουτρα, ανακουφιστικά μασάζ και παραδοσιακές ιεροτελεστίες περιποίησης.

Όπως μας είπε η διευθύντρια του Hammam Baths Νάγια Κούρτη “σκοπός μας είναι να μυήσουμε τους Θεσσαλονικείς στην ιεροτελεστία του αυθεντικού ανατολίτικου χαμάμ, να τους κάνουμε να νιώσουν άλλοι άνθρωποι, να το αγαπήσουν και να το βάλουν στη ζωή τους, όπως ακριβώς έγινε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα απ΄όπου πρωτοξεκίνησε το Hammam Baths. Επίσης στόχος μας είναι το Hammam Baths να προσθέσει κάτι στο τουριστικό προϊόν της πόλης, προσφέροντας στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες πρωτόγνωρες αυθεντικές εμπειρίες σε μια πόλη που στο παρελθόν είχε μακρά παράδοση στα χαμάμ”.

Οι τιμές ξεκινούν από 25 ευρώ για ένα απλό χαμάμ μιας ώρας. Στο χώρο υπάρχουν και πέντε καμπίνες για διάφορες θεραπείες και μασάζ . Πρόκειται για πρωτότυπες θεραπείες που δεν τις συναντάς εύκολα σε άλλα κέντρα ευεξίας.

Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα με Παρασκευή 12:30 – 22:00 |Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 22:00

 

Πείτε τη γνώμη σας

avatar