Για 6η συνεχή χρονιά θα διοργανωθεί και φέτος η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο της Τανάγρας. Πρόκειται για το σημαντικότερο Αirshow της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θεσμό πλέον στη διεθνή αεροπορική κοινότητα.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να κάνουν την διοργάνωση ακόμα πιο δυναμική , πιο λειτουργική και φιλική από ποτέ για τους θεατές. Ενώ αναμένεται η επιβεβαίωση αρκετών ακόμα συμμετοχών, θα είναι στην Athens Flying Week οι θρυλικοί  RED ARROWS της Royal Air Force από την Μεγάλη Βρετανία με τα BAE Systems Hawk T1 .

Η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία που συμμετέχει πολλαπλά με τη MIG-29 Demo Team, το νέο τους F-16 Tiger Polish Demo Team και τους Bialo- Iskry Team. 

Παρούσα, θα είναι η Βελγική Πολεμική Αεροπορία με το F-16 Solo Display Team,  η Γερμανική Πολεμική Αεροπορία με το Tornado ECR. 

Ο παγκόσμιος Πρωταθλητής Johan Gustafsson με το ανεμοπλάνο του, που  θα έλθει από τη Σουηδία  για να μας συναρπάσει με το αεροπορικό του υπερθέαμα ζωγραφίζοντας το νυχτερινό ουρανό της Τανάγρας με πυροτεχνήματα, μουσική και ακροβασία.  

Από την Ιταλία ο ακροβάτης Silver Chicken και ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία επίσης παγκόσμιος πρωταθλητής Luca Bertosio που φέτος θα παρουσιάσει και τη νυχτερινή του performance , ενώ  η πανέμορφη, αγαπημένη των media “ WINGWALKER” Danielle Hughes  θα μας μαγέψει με τις χορευτικές της φιγούρες στα φτερά του εν πτήσει Boeing Stearman.  

Από την Ελβετία  οι Schaerer & Partner Red Bull και  από την Ολλανδία οι Dutch Rush Aerobatics.

Οι Hellenic Skydivers, η παλαιότερη Σχολή του είδους της στην Ελλάδα θα μας μυήσουν στον κόσμο της ελεύθερης πτώσης.

Φυσικά, στην κορυφαία θέση, θα ευρίσκονται οι ομάδες της καρδιάς μας, με το ‘’Zeus’’ F-16 Demo Team καθώς και το Τ-6 A “Daedalus” Demo Team  της   Πολεμική μας Αεροπορίας μαζί και με άλλα αεροσκάφη σε δυναμική και στατική έκθεση. Παρόντα θα είναι επίσης, όπως πάντα, τα εναέρια μέσα του Στρατού Ξηράς,  του Πολεμικού Ναυτικού και των Σωμάτων Ασφαλείας.  

Από φέτος και με μόνο σκοπό την ευκολότερη πρόσβαση όλων των επισκεπτών αλλά και τη μεγιστοποίηση της οπτικής απόλαυσης των πτητικών δραστηριοτήτων, το κέντρο του Air Show, μεταφέρεται στο πιο φιλικό για τον θεατή σημείο του αεροδρομίου της ΤΑΝΑΓΡΑΣ. 

Ο χώρος στάθμευσης, πάντα δωρεάν, ευρίσκεται τώρα σε νέα περιοχή, μέσα στο αεροδρόμιο, πολύ κοντά στην περιοχή των θεατών.

Το πλήρες ενημερωμένο πρόγραμμα συμμετοχών μπορείτε να δείτε στο http://www.athensflyingweek.gr/index.php/afwprogramen/confirmations

 

Πείτε τη γνώμη σας

avatar