240 επαγγελματίες κι ερασιτέχνες παίκτες γκολφ, συμμετείχαν στο Aegean Messinia Pro-Am στην Costa Navarino. Η Costa Navarino φιλοξένησε 60 ομάδες από 23 χώρες, για το μεγαλύτερο ετήσιο γκολφικό τουρνουά του προορισμού, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Confederation of Professional Golf και έχει την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της PGA Ελλάδος.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι σε τρία από τα τέσσερα γήπεδα γκολφ 18 οπών του προορισμού, που έχει αναδειχθεί ανάμεσα στους καλύτερους στην Ευρώπη: The Dunes Course, The Bay Course καθώς και στο International Olympic Academy Golf Course.
Μετά από έναν συναρπαστικό τριήμερο αγώνα, νικήτρια στην ομαδική κατάταξη αναδείχθηκε η ομάδα Yamaç, που κατέκτησε την πρώτη θέση με συνολικά 283 πόντους.
Παράλληλα με το διαγωνιστικό σκέλος του τουρνουά, οι παίκτες του Aegean Messinia Pro-Am είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεματικές βραδινές εκδηλώσεις. Απόλαυσαν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου, στο The Hills Clubhouse που βρίσκεται στην περιοχή Navarino Hills, στο πάρτι με θέμα «Friday Night Fever», με πρωταγωνιστή τις μουσικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’70 και του ’80. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τη βραδιά «Par-Tee on the Beach» και την απονομή των βραβείων, στο Between Bar, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο W Costa Navarino. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν η Βρετανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια του BBC Katherine Downes και ο διευθύνων σύμβουλος της Confederation of Professional Golf (CPG) Ian Randell.
H AEGEAN ήταν ο ονομαστικός χορηγός και επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά. Η Airbus και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ήταν οι χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης,

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments