Η ActiveMedia Group διακρίθηκε για ακόμα μία χρονιά στον θεσμό των Tourism Awards 2023, με την κατάκτηση 4 συνολικά βραβείων, σε 4 διαφορετικές κατηγορίες. Η κορυφαία εταιρεία αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, ανέδειξε τα στοιχεία καινοτομίας και διαφοροποίησης της καλύπτοντας σημαντικές ενότητες του τουρισμού όπως Αθλητισμός, Πολιτισμός, Ευεξία ενώ ξεχώρισε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε σε επίπεδο Sports Production, Public Relations & Communications και Digital & Social Media. Πιο συγκεκριμένα:

Μεσσηνία…
Το Navarino Challenge παρέμεινε στην κορυφή. To 2014, στην 1η χρονιά των βραβείων κατέκτησε το χρυσό στον αθλητικό τουρισμό. Το 2023, στην 10η χρονιά του θεσμού και της ίδιας της διοργάνωσης κατακτά και πάλι το χρυσό βραβείο στον αθλητικό τουρισμό. Η διοργάνωση αποδεικνύει πως με αφοσίωση και συνέπεια όλα μπορούν να επιτευχθούν. Σε συνεργασία με την Costa Navarino, τον Δήμο Πύλου-Νέστορος και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου η ActiveMedia Group κατέκτησε για το Navarino Challenge, 1 Platinum Βραβείο στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη Επικοινωνιακή Καμπάνια», συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα “Branding / Media / Public Relation” και 2 Gold Βραβεία στις κατηγορίες «Αθλητικός Τουρισμός» και «Τουρισμός Υγείας & Ευεξίας».

Σαντορίνη…
H ανάδειξη της Δαιδαλικής Κόρης της Θήρας, του μοναδικού μαρμάρινου αρχαιολογικού ευρήματος ύψους 2,30μ., που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρσι στο παγκόσμιο κοινό και η σύνδεση της με τον πολιτισμό, τον αθλητικό τουρισμό της Σαντορίνης και τον δικό της Ημιμαραθώνιο στο Santorini Experience, οδήγησαν τη διοργάνωση στην κατάκτηση του Bronze βραβείου μέσα από την συνεργασία που είχαν ο Δήμος Θήρας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η ActiveMedia Group.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments