Οι άνθρωποι της Θάσου και οι δημιουργίες τους είναι οι πρωταγωνιστές του νέου video που δημιούργησε η Marlketing Greece με τίτλο: Thassos | Traditional crafts & local products. Ο πλούτος των χειροτεχνιών (crafts), τα δημοφιλή τοπικά προϊόντα της Θάσου και η παράδοση και κουλτούρα των κατοίκων του νησιού βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αποτυπώνοντας το έντονο στοιχείο αυθεντικότητας του προορισμού και αναδεικνύοντας την πολιτιστική του αξία. Στόχος του video είναι ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος του προορισμού με εμπειρίες πέρα από το ήλιος και θάλασσα και η προώθηση του στα διεθνή κοινά.
Μια ξενάγηση λοιπόν για το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό από την εύπλαστη κεραμική στην απαιτητική μαρμαρογλυπτική με το παγκόσμιάς φήμης μάρμαρο Θάσου και από την ελαιοπαραγωγή στη φημισμένη μελισσοκομία του νησιού.
Το νέο video Thassos | Traditional crafts & local products αποτελεί τη δεύτερη παραγωγή της Σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας – Θάσου για το 2022, καθώς προηγήθηκε, τον Σεπτέμβρη, το λανσάρισμα του video Mt Pangaio | A mountain getaway from Kavala. Μια διαφορετική πρόταση για το εύρος των εμπειριών που προσφέρει η Καβάλα εστιάζοντας στις παγκόσμιες τάσεις των ταξιδιωτών που αναζητούν την επαφή με το περιβάλλον και τις δραστηριότητες στη φύση.
ΣΣ: Το video δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας – Θάσου: Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας, Ένωση Ξενοδόχων Θάσου, Επιμελητήριο Καβάλας, Fraport Greece, AEGEAN, Marketing Greece
Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=t01Wsn5j6Uk

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments