Καθώς καθήκον όλων μας είναι η τουριστική προβολή της χώρας μας η Marketing Greece εμπλουτίζει συνεχώς το υλικό της (βίντεο και φωτογραφίες) το οποίο διαθέτει ελεύθερο δικαιωμάτων σε όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει για την προβολή της Ελλάδας μέσα από τα δικά του κανάλια (ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ).
Όλο το υλικό μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω λινκ:
https://www.marketinggreece.com/content-library/
Όπως αναφέρει η Marketing Greece: “Προτείνουμε το κάθε video_story να ακολουθείται από ένα δεύτερο story, το slogan και τα logos της καμπάνιας και να συνδυαστεί με swipe up που θα κατευθύνει σε περιεχόμενο που εσείς επιθυμείτε, για παράδειγμα σε σελίδα κρατήσεών σας”.
Επιπλέον, τα hashtags της καμπάνιας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι: #EndlessGreekSummer #GreekSummerStateOfMind

Το πλούσιο υλικό της καμπάνιας, που έχει ήδη δημιουργηθεί για το ελληνικό και διεθνές κοινό, μπορείτε να το κατεβάσετε από το site της Marketing Greece:
A) Για το ελληνικό κοινό
Προτεινόμενα ελληνικά copies, προς χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να βρείτε παρακάτω:
– Βρίσκεται ήδη εδώ και νιώθουμε ότι θα κρατήσει για πάντα, όπως πάντα. Το δικό μας καλοκαίρι, είναι το καλοκαίρι που κάθε χρόνο ευχόμασταν «να κρατούσε λίγο παραπάνω»! Γι’ αυτό, ας το χαρούμε φέτος λίγο περισσότερο. Το αξίζουμε!
– «Βουτιά» σε ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερη ελευθερία. «Βουτιά» στο καλοκαίρι που έχουμε και θέλουμε να χαρούμε.
– Καλοκαίρι Ελλάδας, καλοκαίρι συναισθημάτων. Ας ζήσουμε μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάμε, το ελληνικό καλοκαίρι που όλος ο κόσμος ονειρεύεται!
– Μέρες και νύχτες γεμάτες από ό,τι ονειρευόμασταν… Ήλιο, θάλασσα, φύση, χαρά, γαλήνη, ανεμελιά, ελευθερία. Ας απολαύσουμε με όλες μας τις αισθήσεις το φετινό ελληνικό καλοκαίρι!
Τα hashtags που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στις αναρτήσεις σας είναι τα ακόλουθα: #EndlessGreekSummer #GreekSummerStateOfMind #kalokairi2020 #menoumeasfaleis
Β) Για το διεθνές κοινό
Προτεινόμενα αγγλικά copies, προς χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να βρείτε παρακάτω:
– Something we all need right now. It’s the endless Greek summer and we’re here to share every ray of it with you!
– A big welcome to the endless Greek summer and the way it makes us feel. Free to dream at last!
– Are you ready to get in a Greek summer state of mind? It’s here and all yours… A non-stop celebration of love and life!
– You’re invited to live the endless Greek summer. Surrounded by the people you love most, connecting with nature, feeling free at last.
Τα hashtags που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στις αναρτήσεις σας είναι τα ακόλουθα: #EndlessGreekSummer #GreekSummerStateOfMind

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments