Τη θέση της προέδρου της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards αναλαμβάνει φέτος η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη που αποτέλεσε μέλος της επιτροπής από την πρώτη κιόλας χρονιά διοργάνωσης των βραβείων.
Το όνομά της ταυτίζεται με την ταξιδιωτική δημοσιογραφία μέσα από τη σειρά τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ «Ταξιδεύοντας» που ξεκίνησαν το 1999 και προβάλλονται ακόμη, τη δημιουργία ταξιδιωτικών περιοδικών, τη συνεργασία της με ποικίλα έντυπα και μέσα.
Με σύνθημα «Έχετε κάτι να μοιραστείτε;» τα Tourism Awards 2017 προσκαλούν όλες τις επιχειρήσεις και φορείς που συνεισφέρουν στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος να διεκδικήσουν την ανάδειξή τους στα βραβεία-θεσμό του Ελληνικού Τουρισμού. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Παράλληλα, η κριτική επιτροπή εμπλουτίζεται με ειδικούς σε επιμέρους τομείς αξιολόγησης όπως οι: Νατάσσα Αντωνοπούλου – Υπεύθυνη Συντονισμού Προγράμματος Green Key, Κώστας Βογιατζής – Ιδρυτής του Yatzer.com, Χρύσα Κακιώρη – Food&Travel Editor Real News και Δρ. Μαριάννα Σιγάλα – Professor of Tourism – Director of the Centre for Tourism & Leisure Management University of South Australia.
Για τις αναλυτικές κατηγορίες βράβευσης, επισκεφτείτε το  http://www.tourismawards.gr
Τα Tourism Awards διοργανώνουν η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments