Το γερμανικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα και ειδικότερα την Κρήτη παραμένει αμείωτο και κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, με πολλές αεροπορικές εταιρείες να προγραμματίζουν απευθείας πτήσεις από γερμανικά αεροδρόμια προς το ελληνικό νησί μέχρι τον Νοέμβριο.
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικού ταξιδιού , που διοργάνωσε στα Χανιά την προηγούμενη εβδομάδα η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας με την ευκαιρία της απευθείας σύνδεσης Νυρεμβέργη-Χανιά από την αεροπορική εταιρεία Corendon Airlines, η οποία εγκαινιάστηκε στα τέλη του Ιουνίου 2021. Η αεροπορική σύνδεση προβλεπόταν να σταματήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, ωστόσο πιθανότατα θα επεκταθεί χρονικά λόγω της αυξημένης ζήτησης εν’ όψει των φθινοπωρινών διακοπών του Νοεμβρίου στο κρατίδιο της Βαυαρίας.
Εξάλλου, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Γ.Γ. του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, παρέθεσε επίσημο γεύμα προς τα μέλη της γερμανικής αποστολής, με την παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού Δήμου Χανίων, Γιάννη Γιαννακάκη, του Αντιδημάρχου Τουρισμού Δήμου Καντάνου-Σελίνου Στέλιου Καλογριδάκη, και του τουριστικού στελέχους με εμπειρία στη γερμανική αγορά, Μανόλη Μαρινάκη. Ο κος Φραγκάκης ευχαρίστησε τους καλεσμένους για τη συμμετοχή τους στο ταξίδι και συζήτησε με τον διευθυντή του αεροδρομίου, κο Hupe, τις δυνατότητες σχεδιασμού και υλοποίησης στοχευμένων διαδικτυακών ενεργειών προβολής των Χανίων στην περιοχή της Νυρεμβέργης σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας.
Σημειώνεται ότι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης, το δεύτερο μεγαλύτερο στη Βαυαρία μετά το αεροδρόμιο του Μονάχου, συνδέεται απευθείας με έξι ελληνικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κω, Ηράκλειο, Χανιά και Ρόδο), ενώ η Corendon Airlines πετά προς τους προορισμούς αυτούς από συνολικά 16 αεροδρόμια της Γερμανίας μεταξύ των οποίων και αυτό της Νυρεμβέργης.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments