Με ένα τεύχος γεμάτο Ελλάδα, κυκλοφόρησε το αρχαιότερο βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Ιουλίου /Αυγούστου2021, Wanderlust. Στο μεταξύ συνεχίζεται η εντυπωσιακή προβολή της Ελλάδας σε σειρά βρετανικών έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, με την συνδρομή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Μεγάλης Βρετανίας/ Ιρλανδίας και παρά τα περιοριστικά μέτρα στις διεθνείς μετακινήσεις, που λαμβάνει ανά διαστήματα η βρετανική κυβέρνηση.
Αναλυτικότερα:
– Το καταξιωμένο περιοδικό Wanderlust, αφιερώνει, το εξώφυλλο, το Editorial του αρχισυντάκτη, αλλά και 24 εσωτερικές σελίδες στα ελληνικά νησιά και την Πελοπόννησο, προτρέποντας τους 100,000 αναγνώστες του, να ανακαλύψουν, μεταξύ άλλων και τα λιγότερο γνωστά -στο Βρετανικό κοινό- διαμάντια της Ελλάδας, από τη Σύμη και τη Τήλο ως την Αλόννησο, την Ικαρία και τη Σάμο.
– Condé Nast Traveller: Διαδικτυακό άρθρο αφιέρωμα στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα σε Σίφνο, Σέριφο, Ίο, Νάξο και Άνδρο, προβάλλοντας τα εν λόγω ελληνικά νησιά τόσο ως ιδανικούς προορισμούς για θερινές διακοπές, όσο και για θεματικές μορφές τουρισμού τους φθινοπωρινούς μήνες.
– Family Traveller :Δισέλιδο ταξιδιωτικό αφιέρωμα στο καλοκαιρινό τεύχος του σημαντικότερου περιοδικού οικογενειακών διακοπών στο Ην. Βασίλειο στα Δωδεκάνησα και ειδικότερα σε Ρόδο, Κω και Σύμη.
– Aspire: Tεύχος Ιουλίου 2021: Τετρασέλιδο ταξιδιωτικό αφιέρωμα για τη χώρα μας στο σημαντικότερο trade περιοδικό τουρισμού πολυτελείας στο Ην. Βασίλειου. Οι προορισμοί Μύκονος, Σαντορίνης, Πάρος και Σέριφος, προβάλλονται ως ιδανικοί προορισμούς διακοπών πολυτελείας και ευεξίας, για δημιουργία και προώθηση πακέτων διακοπών πολυτελείας από βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.
– The Times: Εντυπωσιακό διαδικτυακό άρθρο – αφιέρωμα στην Κρήτη κάνει εκτενή αναφορά στις δυνατότητες που προσφέρει κάθε νομός για αξέχαστες θερινές διακοπές, αλλά και σε θεματικές μορφές τουρισμού για διακοπές καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.
– World of Cruising : Διαδικτυακό άρθρο στην ιστοσελίδα του μεγαλύτερου περιοδικού κρουαζιέρας στο Ην. Βασίλειο “World of Cruising” για την προώθηση της κρουαζιέρας σε: Αθήνας/Πειραιά, Σύρο, Σέριφο, Μήλο, Αμοργό και Χανία.
– World of Cruising: Δεύτερο διαδικτυακό άρθρο-αφιέρωμα στην ίδια ιστοσελίδα προβάλλοντας την κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και συγκεκριμένα σε Κρήτη, Σαντορίνη, Κουφονήσια, Νάξο και Μύκονο.
– Cruise Trade News: Διαδικτυακό άρθρο – αφιέρωμα σε νησιά του Ιονίου και συγκεκριμένα την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και τη Λευκάδα, με αναφορά και στο Κατάκολο, προβάλλοντας την περιοχή ως τον απόλυτο προορισμό κρουαζιέρας στους αναγνώστες του, βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments