Η περιοχή της Παιονίας είναι ένας μικρός και όχι ιδιαίτερα γνωστός παράδεισος. Βρίσκεται στο Νομό Κιλκίς και καθώς διαθέτει απίστευτη φύση και πλούσιο ιστορικό απόθεμα, αναζητεί καλύτερη θέση στον τουριστικό χάρτη της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Παιονίας παρουσίασε πρόσφατα την τουριστική ιστοσελίδα του που απαντά στο www.visitpaionia.gr
Η παρουσίαση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο στο Πολύκαστρο την οποία παρακολούθησαν μέλη της δημοτικής αρχής, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, μέλη της ομάδας τουρισμού του δήμου και δημότες της περιοχής.
Η τουριστική ιστοσελίδα που απευθύνεται στους επισκέπτες της Παιονίας, αναδεικνύει το πλήθος του φυσιολατρικού, αρχαιολογικού, ιστορικού, πολιτιστικού και λαογραφικού πλούτου της περιοχής, δίνοντας έμφαση στο Πάικο.
Παρουσιάζει με αμεσότητα, σαφήνεια και πλήθος φωτογραφιών και video τις ομορφιές της Παιονίας, τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα.
Η σελίδα για την κατασκευή της οποίας εργάστηκαν επί τέσσερις μήνες οι συνεργάτες της Τουριστικής Προβολής συλλέγοντας στοιχεία με τη βοήθεια εθελοντών της περιοχής, είναι δυναμική και διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία έτσι ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις των επισκεπτών.
Ως δημοτική διοίκηση της Παιονίας δίνουμε έμφαση στην τουριστική προβολή και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και έχουμε ξεκινήσει με τους συνεργάτες μας μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την εξωστρέφεια. Η ιστοσελίδα είναι το πρώτο μας βήμα για να αποκτήσουμε υπόσταση στον κυβερνοχώρο καθώς ζώντας στην κοινωνία της πληροφορίας, οι χρήστες του διαδικτύου θα μπορούν να μας γνωρίσουν και να αισθανθούν την επιθυμία να μας επισκεφθούν” δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιωνίδης.
Ο επικεφαλής της ομάδας τουρισμού του δήμου Χρήστος Δραγανίδης αναφέρθηκε στις ανάγκες που καλύπτει η ιστοσελίδα σε σχέση με την τουριστική προβολή και κάλεσε τους επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής να μετέχουν στη συλλογική προσπάθεια ανάδειξης της τουριστικής Παιονίας.
Τα κείμενα της σελίδας την καταγραφή και τον σχεδιασμό έκαναν η Μαρία Παπαδημητρίου και η Μαρία Μαντζιώλη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments