Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ακόμη ένα “Food Trip” στην πόλη, με την τοπική γαστρονομία να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, σε bloggers τουρισμού και γαστρονομίας.
Επί τρεις ημέρες ξεναγήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και ανακάλυψαν γεύσεις και αρώματα, που χαρακτηρίζουν τη γαστρονομική φυσιογνωμία και κουλτούρα της Θεσσαλονίκης. Οι τρεις bloggers φωτογράφησαν, για τις σελίδες τους, από street food προτάσεις, μέχρι πιάτα υψηλής γαστρονομίας, έφτιαξαν κουλούρι Θεσσαλονίκης, δοκίμασαν μπουγάτσα και επισκέφτηκαν τοπικές μικροζυθοποϊίες και οινοποιία.
Στο αφιέρωμα τους για την Ελλάδα η Θεσσαλονίκη προτείνεται ως ο πλέον γαστρονομικός προορισμός για κάθε επισκέπτη, πόσο μάλλον όταν αυτό συνδυάζεται με μια ιδιαίτερη πολυπολιτισμική ταυτότητα και μια μακραίωνη ιστορία.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments