Στην έκθεση τουρισμού «TTG TRAVEL EXPERIENCE 2022» που θεωρείται η μεγαλύτερη που διοργανώνεται για τον τουρισμό στην Ιταλία συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι και σε αυτήν έδωσαν το «παρών» επαγγελματίες και φορείς της διεθνούς τουριστικής αγοράς. Σύμφωνα με τους διοργανωτές η έκθεση στόχευε σε μια καινοτόμο-πέρα από το συμβατικό- άποψη για τον τουρισμό και τη φιλοξενία, έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από τις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν στη μετά covid εποχή, απόλυτα προσαρμοσμένη στα νέα προφίλ των τουριστών-καταναλωτών και απόλυτα εστιασμένη στην τουριστική εμπειρία.
Η διατήρηση των απευθείας πτήσεων από το Μιλάνο και τη Ρώμη προς Θεσσαλονίκη και για το 2023 επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι επαγγελματίες του τουρισμού για νέους προορισμούς τόσο γεωγραφικούς όσο και θεματικούς και ιδιαιτέρως για την περιοχή μας, η οποία εκτός από το πλούσιο τουριστικό απόθεμα που διαθέτει παράλληλα εναρμονίζεται και με την ιταλική κουλτούρα.
«Η διατήρηση των απ’ ευθείας συνδέσεων του αεροδρομίου Μακεδονία με Ρώμη και Μιλάνο βοηθά σημαντικά στους στόχους που έχομε θέσει για μια στρατηγική ολιστικής προσέγγισης στην αγορά της Ιταλίας. Με δράσεις προβολής που διοργανώνουμε στη γειτονική χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments