Ένα δημοφιλές γαλλοβελγικό ριάλιτι έκανε πρόσφατα γυρίσματα και στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Όλυμπο, Λιτόχωρο, Νιγρίτα και στη συνέχεια Θεσσαλονίκη πριν συνεχίσει στην Τουρκία.
Η γαλλοβελγική παραγωγή απασχόλησε συνεργείο 120 ατόμων, Ελλήνων και ξένων, ενώ το σενάριο του τηλεπαιχνιδιού αναπτύσσεται στη λογική της ταξιδιωτικής περιπέτειας, που προβάλλει τον πολιτισμό και την ιστορία στους χώρους των γυρισμάτων, αναδεικνύοντας συνολικά τους προορισμούς που επισκέπτεται.
Τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος δήλωσε σχετικά:
«Υποδεχθήκαμε στην περιοχή μας τα γυρίσματα ενός μεγάλου τηλεοπτικού παιχνιδιού της Γαλλίας, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και την Κεντρική Μακεδονία. Πρόκειται για μια μεγάλη γαλλοβελγική παραγωγή, που με την υποστήριξη του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε γυρίσματα στην περιοχή μας, την οποία θα συστήσει σε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, καθώς ένα επεισόδιο γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Κεντρική Μακεδονία. Είμαστε η πρώτη Περιφέρεια στην Ελλάδα που ιδρύσαμε Film Office, με το οποίο βάζουμε τον τόπο μας στο χάρτη των παγκόσμιων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών. Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας λειτουργεί και δουλεύει ήδη γρήγορα και αποτελεσματικά».
Απόλυτα ικανοποιημένος από τα γυρίσματα στην Ελλάδα δήλωσε και ο ξένος επικεφαλής της παραγωγής (line producer) της γαλλοβελγικής εταιρείας “Eccholine” Safi Dehili. «Ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκα την Ελλάδα για γυρίσματα μετά από πολλά χρόνια κινηματογράφησης ανά τον κόσμο. Κρατώ τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φιλοξενία και το θερμό καλωσόρισμα που είχαμε σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Θα ήθελα να αναφερθώ ξεχωριστά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Film Office της Περιφέρειας, αλλά και το Δήμο Θεσσαλονίκης, που διευκόλυναν τις διαδικασίες των γυρισμάτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», επισήμανε ο κ. Dehili

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments