Ο ΕΟΤ συνεχίζει για 4η χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα συνδιαφήμισης, σε συνεργασία με την AEGEAN, προβάλλοντας τη χώρα μας σε τουριστικές αγορές της Ευρώπης.
Η καμπάνια, που ανέπτυξε η διαφημιστική εταιρεία Ogilvy με τίτλο «Ελλάδα. Πολλά περισσότερα από ένας προορισμός», “έτρεξε” το δεύτερο εξάμηνο του 2020 σε 11 ευρωπαϊκές χώρες, καταγράφοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, κατέγραψε 40 εκατομμύρια θεάσεις και 3,5 εκατομμύρια προβολές βίντεο, με το 34% των επισκεπτών που έκαναν κράτηση μέσω της καμπάνιας, να παραμένει στη χώρα μας περισσότερες από 12 ημέρες.

Οι στόχοι για το 2021…
H στενή συνεργασία του ΕΟΤ και της AEGEAN συνεχίζεται και φέτος, με στόχο την προβολή της χώρας μας σε ξένες αγορές, όπου η ανάγκη επικοινωνίας των ελληνικών προορισμών παραμένει ιδιαίτερα σημαντική.
Συγκεκριμένα, η νέα καμπάνια συνδιαφήμισης θα επικεντρωθεί στα πλεονεκτήματα της Ελλάδας σε σχέση με τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς επίσης και στο πόσο διαφορετικά βιώνουν οι ταξιδιώτες τις εμπειρίες τους όταν βρίσκονται στη χώρα μας. Θα προβληθεί σε 10 χώρες, μέσω online καναλιών, που θα στοχεύουν αποκλειστικά σε όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται στοχευμένη καμπάνια του ΕΟΤ στις διεθνείς αγορές για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Σάμο, Λέσβο, Χίο), καθώς και την Κω και τη Λέρο. Την καμπάνια προωθεί και η AEGEAN από την αρχή της χρονιάς στον εταιρικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με στόχευση κοινά εξωτερικού, συνεισφέροντας κατ’ αυτόν τον τρόπο αφιλοκερδώς στην προσπάθεια προβολής των νησιών, που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού.

Δείτε το βίντεο «Greece. More than a destination» εδώ:
Ελληνικό: https://www.youtube.com/watch?v=Kw017cfRPAs
Αγγλικό: https://youtu.be/RslXUSIA3hs

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments