Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Μια βόλτα γύρω από την Παμβώτιδα λίμνη στα Γιάννενα είναι εκπληκτική εμπειρία, που γίνεται συναρπαστική όταν την κάνεις με ποδήλατο. Αναφερόμαστε σε ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα με τα οποία μπορούν να τα καταφέρουν ακόμη και αυτοί που η φυσική τους κατάσταση βρίσκεται στα τάρταρα. Το τουριστικό γραφείο των Ιωαννίνων Bikewise Travel, εκτός των άλλων τουριστικών υπηρεσιών, προσφέρει οργανωμένες περιηγήσεις με ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα στα Γιάννενα και την ευρύτερη περιοχή όπως επίσης και στα Ζαγοροχώρια.
Η ποδηλατάδα γίνεται σε μικρά γκρουπ με έμπειρο συνοδό, ανάμεσα σε τοπία της λίμνης που σε καθηλώνουν. Δεν χρειάζεται να έχετε τίποτε μαζί σας πέρα από καλή διάθεση και να φοράτε άνετα ρούχα. Ποδήλατα, κράνη και ότι άλλο χρειαστεί τα παρέχει το Bikewise Travel.

Info…

Την Bikewise Travel ίδρυσαν δυο νέoι άνθρωποι από τα Γιάννενα, η Χαρά Πλιάτσικα και ο Λευτέρης Φατές, προφέροντας συναρπαστικές εμπειρίες σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες που αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής.
Στα Γιάννενα πήγαμε στα πλαίσια δημοσιογραφικού ταξιδιού που οργάνωσε για λογαριασμό του Δήμου Ιωαννίνων η εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ Wise Ram.

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments