Η Πιερία δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα ούτε μόνο βόλτες στο πιο διάσημο βουνό της ιστορίας τον Όλυμπο. Έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη. Για να τα δείξει όλα αυτά διοργανώνει το άλλο σαββατοκύριακου, 25 και 26 Μαΐου, το 1ο “Olympus Adrenaline & Nature Festival” στο οποίο οι τοπικοί επιχειρηματίες θα σας καλωσορίσουν σε έναν κόσμο πλούσιο σε εκπληκτικά τοπία και πληθώρα υπαίθριων δραστηριοτήτων
Για να ανακαλύψετε τις δυνατότητες της περιοχής και να εξερευνήσετε τη γκάμα των δραστηριοτήτων που προσφέρουν οι τοπικοί επιχειρηματίες. Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε απευθείας από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, να συμμετέχετε σε όσες από τις 70 και πλέον βιωματικές δραστηριότητες επιθυμείτε και να δοκιμάσετε νέες γεύσεις με τοπικά προϊόντα.
Το ”Olympus Adrenaline & Nature Festival‘’ στοχεύει να συνδέσει την ακτογραμμή της Πιερίας, τον Όλυμπο, τα Πιέρια, τη φύση, τον πολιτισμό και τις δραστηριότητες σε μια ετήσια γιορτή.
“Σας περιμένουμε στην Πιερία, σε ένα πρωτοπόρο και καινοτόμο φεστιβάλ για τα δεδομένα της περιοχής μας, το οποίο πρόκειται να προσφέρει στους επισκέπτες μας νέες εμπειρίες, γεμάτες δράση -και όπως φαίνεται και από το όνομα “Olympus Adrenaline & Nature Festival- τα επίπεδα της αδρεναλίνης αναμένονται υψηλά. Τα μοναδικά μας τοπία, τα γαστρονομικά ταξίδια, οι ευκαιρίες για σύνδεση με τη φύση και η γνωριμία με το τοπικό μας επιχειρείν συνθέτουν μία υπέροχη εμπειρία που θα θελήσετε να επαναλάβετε”, επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.
Όλες οι δράσεις του διημέρου προσφέρονται από τις εμπλεκόμενες επιχειρήσεις και τους συλλόγους δωρεάν!
Το 1ο “Olympus Adrenaline & Nature Festival” διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) με την επιμέλεια της OPEN WAYS Events & Travel και τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).
Δείτε ΕΔΩ  το πρόγραμμα δράσεων του διημέρου…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments