Με ρεκόρ συμμετοχών θα διεξαχθεί φέτος το τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am στην Costa Navarino. Θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου μια είναι το 5ο στη σειρά.
Για πρώτη φορά του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε τρία γήπεδα, στα βραβευμένα The Dunes Course και The Bay Course, καθώς και στο πρώτο παγκοσμίως ‘International Olympic Academy Golf Course’. Η ονομασία του νέου γηπέδου 18 οπών, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (Δ.Ο.Α.), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) και της Costa Navarino. Πρόκειται για ένα από τα δύο νέα γήπεδα στο Navarino Hills, που έχουν σχεδιαστεί από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup, José María Olazábal.
Με την υποστήριξη της Confederation of Professional Golf (CPG) και υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, στο φετινό τουρνουά θα λάβουν μέρος ερασιτέχνες και επαγγελματίες γκόλφερ από 20 χώρες, όπως την Αυστρία, το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σουηδία, την Ελβετία, τη Σλοβακία, την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και από την Ελλάδα. Θα διαγωνιστούν στα γήπεδα της Costa Navarino για το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Το διεθνές τουρνουά θα πλαισιωθεί όπως κάθε χρόνο, από ένα συναρπαστικό παράλληλο πρόγραμμα θεματικών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της καθιερωμένης πλέον βραδιάς με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, για τα Παιδικά Χωριά SOS.
Ο επίσημος αερομεταφορέας του Messinia Pro-Am είναι η AEGEAN η οποία συνεργάζεται με την Costa Navarino, την Confederation of Professional Golf (CPG) και την PGA of Greece και προσφέρει δωρεάν μεταφορά στους επαγγελματίες γκολφέρ, ειδικές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για όλους τους συμμετέχοντες στο Messinia Pro-Am καθώς και επιπλέον παροχές όπως δωρεάν μεταφορά του εξοπλισμού γκολφ.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments