Μια Ελληνίδα θα είναι η Πρόεδρος της IAPCO (Διεθνής Οργανισμός Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων) για την περίοδο 2025-2027. Πρόκειται για την Σίσσυ Λυγνού, την νυν Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Εκδηλώσεων και Διοργανωτών Συνεδρίων (HAPCO & DES) και Διευθύνουσα Σύμβουλος του AFEA CONGRESS.
Η εκλογή της αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού, αλλά και στη δυναμική και τις προοπτικές του κλάδου. Η Ελλάδα για πρώτη φορά αναλαμβάνει την προεδρία του Διεθνούς Οργανισμού, γεγονός ενδεικτικό του momentum που έχει πλέον ο συνεδριακός κλάδος στη χώρα μας και παρακαταθήκη για την περαιτέρω ανάπτυξη του.
«Είναι τιμή μου να εκλεγώ ως εντολοδόχος Πρόεδρος και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Πρόεδρο και τα νέα μέλη του Συμβουλίου και ολόκληρη την ομάδα της IAPCO», σχολίασε η κ. Λιγνού μετά το πέρας της εκλογής της. «Μαζί, θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε έτι περαιτέρω τα επαγγελματικά πρότυπα της βιομηχανίας των επαγγελματιών διοργανωτών συνεδρίων και να υποστηρίξουμε τον ζωτικό ρόλο τους στο παγκόσμιο τοπίο των επιχειρηματικών εκδηλώσεων και συνεδρίων» ανέφερε η κα Λυγνού.
Η IAPCO Ιδρύθηκε το 1968, και είναι ένας κορυφαίος επαγγελματικός Οργανισμός αφιερωμένος στην αναβάθμιση των προτύπων στη διεθνή βιομηχανία συνεδρίων μέσω της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της προώθησης των βέλτιστων πρακτικών. Αντιπροσωπεύει 91 εταιρείες μέλη με τα 180 καταχωρημένα γραφεία PCO (επαγγελματιών διοργανωτών συνεδρίων) σε 45 χώρες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments