Οι νέες τάσεις που επικρατούν στη διεθνή ξενοδοχειακή σκηνή, οι επιδόσεις του τουριστικού τομέα το 2016, οι προοπτικές του τουριστικού 2017 και οι νέες δράσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος θα αναδειχτούν στην 6η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε), που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 17.00.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα παρευρίσκεται η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ενώ έχει προσκληθεί και ο αν. Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης.
Θα αναπτυχθούν : η νέα δράση του Επιμελητηρίου που αφορά την ανάπτυξη του σήματος Boutique Hotel, η διαδικασία πιστοποίησης του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό», όπως και η πορεία της ψηφιακής πλατφόρμας trip2Athens. Ακολούθως, θα παρουσιαστεί η μελέτη του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων «Επιδόσεις τουριστικού τομέα 2016-Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού δυναμικού». Πρόκειται για τη μελέτη που ακτινογραφεί τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού δυναμικού της χώρας. Aφορά την ανά περιφέρεια ποιοτική ανάλυση των στοιχείων της ελληνικής ξενοδοχίας, όπου αποτυπώνεται και η φέρουσα ικανότητα τουριστικής ανάπτυξης των Περιφερειών της χώρας.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments