Αφού οι μεγάλες τουριστικές επενδύσεις που κατά καιρούς γράφτηκαν στον ελληνικό τύπο θα μετέτρεπαν κάποιες τουριστικές περιοχές της χώρας σε Μόντε Κάρλο, σε Κυάνη Ακτή, σε Μαγιόρκα και τόσα άλλα, τώρα ήρθε η ώρα να γίνουμε και Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η αντιπρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας «Caesars entertainment», Τζαν Τζόουνς, εταιρία που διαχειρίζεται το πιο διάσημο καζίνο του Κόσμου το Caesars του Λας Βέγκας, συναντήθηκε με τον Έλληνα πρωθυπουργό και στελέχη της κυβέρνησης, και συζήτησε το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην Ελλάδα όχι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια άλλα μέχρι και 3 δις ευρώ.

Τι θα περιλαμβάνει η επένδυση; Μια περιοχή με αρκετά ξενοδοχεία, τεράστια συνεδριακά κέντρα, εκατοντάδες καταστήματα, δεκάδες εστιατόρια, μπαρ και καφέ, συναυλιακούς χώρους, γήπεδα γκολφ και άλλες τουριστικές υποδομές που θα κάνουν την επένδυση στο Ελληνικό να μοιάζει με περίπτερο.

Η επένδυση προβλέπει τη δημιουργία 25.000 θέσεων εργασίας.

Στο μεταξύ άλλες μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα παλεύουν με την γραφειοκρατία, και τις παρωχημένες ιδεοληψίες προκειμένου να καταφέρουν να ξεκινήσουν χωρίς ωστόσο να τα έχουν καταφέρει.

 

Πείτε τη γνώμη σας

avatar