Την προσεχή Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι θα γίνουν τα δωρεάν τεστ Covid στα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Η όλη διαδικασία εποπτεύεται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενώ τα τεστ θα γίνουν στα γραφεία του ΕΕΘ από ομάδα γιατρών και νοσηλευτών του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Τα μέλη του ΕΕΘ που ενδιαφέρονται θα πρέπει οπωσδήποτε να τηλεφωνήσουν κατά τις ώρες 9 π.μ. έως 3 μ.μ. και να κλείσουν ραντεβού στη Γραμματεία του Επιμελητηρίου (2310-271488).
Η δράση θα επαναληφθεί εάν δεν καλυφθούν οι ενδιαφερόμενοι, ενώ σε όσους κάνουν το τεστ θα προσφερθεί μία υφασμάτινη μάσκα.
Τη διενέργεια των δωρεάν τεστ αποφάσισε ομόφωνα στην τελευταία του συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΕΘ, προκειμένου το Επιμελητήριο με την παροχή αυτής της πολύτιμης υπηρεσίας να σταθεί για μία ακόμη φορά στο πλευρό των επαγγελματιών της πόλης, τις δύσκολες αυτές ώρες όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments