Η Κεντρική Μακεδονία και το Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης B2B συναντήσεων «Greek Tourism Workshop», που διοργανώθηκε στην Βαρσοβία με μεγάλο χορηγό τον ΕΟΤ, καθώς τα τελευταία χρόνια η Πολωνία έχει εξελιχθεί σε μία από τις δυναμικότερες αγορές εισερχόμενου τουρισμού προς τη χώρα μας.
Η Κεντρική Μακεδονία ήταν ο τιμώμενος προορισμός της εκδήλωσης, ενώ το Ηράκλειο εκπροσώπησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης με 20 εκπροσωπούμενες τουριστικές επιχειρήσεις (τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία).
Από πολωνικής πλευράς, έλαβαν μέρος οι σημαντικοί Τ.Οs «TUI Poland», «Itaka», «Grecos Holiday» και «Nekera», η δυναμική πλατφόρμα τουριστικών πωλήσεων «Fly.pl», εκπρόσωποι των πολωνικών μέσων ενημέρωσης «Wiadamosci Turystyczne», «Rzeczpospolita», «Think MICE», «Polska Press» και «Waszaturystyka.pl», καθώς και κορυφαίοι travel bloggers της χώρας. Πολυάριθμη ήταν, επίσης, η συμμετοχή των πολωνικών τουριστικών γραφείων και τουριστικών εταιριών που ειδικεύονται στην αγορά ΜICE.
Οι Πολωνοί συμμετέχοντες είχαν, την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν προωθητικά video του ΕΟΤ και των ελληνικών συμμετοχών, ενώ προμηθεύτηκαν θεματικά φυλλάδια και δώρα από τον ΕΟΤ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με live cooking και ελληνικό μπουφέ, καθώς και κλήρωση αεροπορικών εισιτηρίων προς την Ελλάδα, προσφορά της Aegean Airlines

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments