Ο σύλλογος αθλητικού προσανατολισμού Σερρών ‘Ο-Σίρις’ διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας με τον αγωνιστικό προσανατολισμό την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στη Νιγρίτα. Πιο συγκεκριμένα, το σημείο συγκέντρωσης (γραμματεία) θα είναι ο χώρος μπροστά ακριβώς από το δημαρχείο Νιγρίτας.
Θα υπάρχουν 2 διαδρομές:
Δ(1) 1,3km +20m (προτείνεται για αρχάριους και συνοδευόμενα παιδιά)
Δ(2) 2,1km +45m (για πιο έμπειρα άτομα).
Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση και προβολή του αθλήματος του προσανατολισμού στο ευρύ κοινό, στην τουριστική ανάδειξη της Νιγρίτας (Εκκλησία Αη Γιώργη, παλιά αρχοντικά, κτλ), αλλά και στα πολλαπλά οφέλη (οικονομικό, κοινωνικό και ψυχολογικό κεφάλαιο) που θα προκύψουν από την διοργάνωση μικρών αθλητικών γεγονότων στην τοπική κοινωνία.
Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να προεγγραφείτε έως και την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου. Το αντίτιμο συμμετοχής (4€) θα καταβληθεί επί τόπου.
Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση sirisoc@protonmail.com γράφοντας : Ονοματεπώνυμο, διαδρομή και τηλέφωνο ή μήνυμα sms με τα παραπάνω στοιχεία στο 6976999781 (Ιωάννα). Το χρονικό παράθυρο των εκκινήσεων θα είναι από τις 11:00 έως τις 12:00. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πυξίδα (ή smartphone με πυξίδα) και μολύβι – στυλό. Επίσης θα μπορούν να βρίσκονται στον χώρο συγκέντρωσης από τις 10:15 ώστε να λαμβάνουν οδηγίες για την δραστηριότητα και να ενημερώνονται για τον αγωνιστικό προσανατολισμό (orienteering).
Απαραίτητα εφόδια συμμετοχής : μάσκα, πυξίδα, μολύβι-στυλό και καλή διάθεση…
Για την ασφάλεια όλων και την εύρυθμη διεξαγωγή της εκδήλωσης :
1) Τηρούμε όλα τα μέτρα που προτείνει ο ΕΟΔΥ για αποφυγή διασποράς της νόσου covid-19!
2) Τηρούμε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καθ’ όλη την διάρκεια κίνησης στην δραστηριότητα. Αν και η περιοχή διεξαγωγής χαρακτηρίζεται για την ήπια και λιγοστή κυκλοφορία ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ιδιαιτέρως για την αποφυγή ατυχημάτων!
3) Ακολουθούμε τις οδηγίες της παρούσας ανακοίνωσης και δηλώνουμε ΕΓΚΑΙΡΩΣ συμμετοχή.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments