Ο όμιλος webhotelier | primalres, ηγέτης στη διάθεση προηγμένων τεχνολογιών στον τουριστικό κλάδο σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει τη στρατηγική του συνεργασία με τη BEONx, έναν από τους κορυφαίους παρόχους revenue management systems (RMS) της παγκόσμιας αγοράς. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ορόσημο στην πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Φιλοξενίας, αφού θα δράσει καταλυτικά ώστε οι αποφάσεις που σχετίζονται με τη στρατηγική τιμολόγησης των επιχειρήσεων να βασίζονται όχι μόνο σε ποσοτικά δεδομένα αλλά και να υποστηρίζονται από έξυπνα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.
Το BEONx διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία το διαφοροποιούν σημαντικά από άλλα revenue management systems, όπως ενδεικτικά: Πρόσβαση σε offline πωλήσεις, αλλά και στα allotments, guarantees, contracts, release periods των tour operators ώστε οι προτάσεις βελτιστοποίησης να λαμβάνουν υπόψη τους και τα δεδομένα αυτών των σημαντικών καναλιών διανομής. Επίσης, υπολογίζει τόσο για το ξενοδοχείο, όσο και για τα ανταγωνιστικά του καταλύματα το Hotel Quality Index (HQI), ένα μοναδικό δείκτη βασισμένο σε εκατοντάδες ποιοτικούς παράγοντες ο οποίος υπολογίζει τη συνολική ποιότητα και απεικονίζει την ανταγωνιστική θέση κάθε καταλύματος και την ελαστικότητα της τιμής του έτσι όπως τις αντιλαμβάνονται οι πελάτες του. Παράλληλα, προσεγγίζει το revenue management μέσα από την οπτική της βιώσιμης κερδοφορίας συμβάλλοντας με τη λειτουργία του ώστε οι πρακτικές βιωσιμότητας να μετεξελιχθούν από λειτουργικό κόστος σε profit center.
Τη διάθεση και την υποστήριξη του BEONx στην Ελλάδα και την Κύπρο αναλαμβάνει η νεοσύστατη Primalrms LTD, θυγατρική του ομίλου webhotelier | primalres στην οποία συμμετέχει και η εταιρεία Eurotel στο πλαίσιο της στρατηγικής σημασίας συμφωνίας που σύναψαν στα τέλη 2023 οι δύο κορυφαίοι όμιλοι ξενοδοχειακού software της ελληνικής αγοράς.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments